Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorDadáková, Eva
dc.contributor.authorWolfová, Pavla
dc.date.accessioned2021-12-09T06:56:00Z
dc.date.available2021-12-09T06:56:00Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35127
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce bylo stanovení obsahu osmi biogenních aminů a polyaminů metodou kapalinové chromatografie ve volně rostoucích jedlých houbách v České republice. Práce byla zaměřena na mezidruhové rozdíly, vliv stáří a části plodnic na obsah biogenních aminů a polyaminů.cze
dc.format42 s. (53 683 znaků).
dc.format42 s. (53 683 znaků).
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectbiogenní aminycze
dc.subjectpolyaminycze
dc.subjectvolně rostoucí jedlé houbycze
dc.subjectbiogenic amineseng
dc.subjectpolyamineseng
dc.subjectwildgrowing edible mushroomseng
dc.titleObsah biogenních aminů a polyaminů ve volně rostoucích jedlých houbáchcze
dc.title.alternativeContent of biogenic amines and polyamines in wild-growing edible mushroomseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag41151
dc.description.abstract-translatedThe aim of this Bachelor thesis is was to determine the content of eight biogenic amines and polyamines with liquid chromatography method in wild-growing edible mushrooms in Czech republic. Thesis was focused on interspecific differences, the influence of age and parts of fruiting bodies on the content biogenic amines and polyamines.eng
dc.date.accepted2016-06-08
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineBiologie a ochrana zájmových organismůcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělská specializacecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam