Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLád, František
dc.contributor.authorDěkanová, Eva
dc.date.accessioned2021-12-09T07:35:46Z
dc.date.available2021-12-09T07:35:46Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35463
dc.description.abstractPosouzení konceptu výživy dojniccze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectdojnicecze
dc.subjectvýživacze
dc.subjectkrmná dávkacze
dc.subjectprodukce mlékacze
dc.subjectdairy coweng
dc.subjectnutritioneng
dc.subjectfeed rationeng
dc.subjectmilk productioneng
dc.titlePosouzení konceptu výživy dojniccze
dc.title.alternativeThe evaluation of the concept nutrition of dairy cowseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag32934
dc.description.abstract-translatedThe evaluation of the concept nutrition of dyiryeng
dc.date.accepted2017-06-07
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam