Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBeran, Pavel
dc.contributor.authorTkadlecová, Anna
dc.date.accessioned2021-12-09T07:36:11Z
dc.date.available2021-12-09T07:36:11Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35527
dc.language.isoxx
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleStudium vlivu způsobu uchovávání kmenů kvasinek používaných v potravinářství na jejich genetickou stabilitucze
dc.title.alternativeStudy of influence of a way yeast tribes used in food-processing industry are being stored on their genetics and stabilityeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag46136
dc.date.accepted2017-06-06
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělské biotechnologie - Živočišnécze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam