Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorNovák, Jan
dc.date.accessioned2021-12-09T07:36:57Z
dc.date.available2021-12-09T07:36:57Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35592
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce je rešeršní zpracování technologických možností, které jsou aplikovány při výrobě piva v průmyslových pivovarech a minipivovarech. Zhodnocen je také vývoj pivovarnictví v Olomouckém kraji po roce 1990, vývojové trendy a postavení minipivovarů a průmyslových pivovarů v této oblasti. Těžištěm práce je porovnání možností technologií v pivovarech s různou kapacitou výroby. Rozebírány jsou především technologie a biotechnologie přípravy mladiny, kvasného procesu a finálních úprav piva.cze
dc.format67 s.
dc.format67 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjecttechnologiecze
dc.subjectminipivovarcze
dc.subjectpivocze
dc.subjectprůmyslový pivovarcze
dc.subjectvýrobacze
dc.subjectkvašenícze
dc.subjectfiltracecze
dc.subjectpasteracecze
dc.subjectHGBcze
dc.subjecttechnologyeng
dc.subjectmicrobreweryeng
dc.subjectbeereng
dc.subjectindustrial breweryeng
dc.subjectproductioneng
dc.subjectfermentationeng
dc.subjectfiltrationeng
dc.subjectpasteurizationeng
dc.subjectHGBeng
dc.titleRozdíly v technologiích výroby piva v průmyslových pivovarech a minipivovarech v České republice a jejich vývoj v Olomouckém kraji po roce 1990cze
dc.title.alternativeDifferences in beer production technologies in industrial breweries and microbreweries in the Czech Republic and their development in the Olomouc region after 1990eng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag47982
dc.description.abstract-translatedThe aim of this bachelor thesis is a retrieval processing of technology options that are applied in the production of beer in industrial breweries and microbreweries. The development of brewing in the Olomouc region after 1990 is also included in this thesis as well as development trends and status of microbreweries and industrial breweries in the area. The work is focused on comparing the possibilities of technologies in breweries with different production capacity. Discussed are mainly technologies and biotechnologies of preparation of wort, fermentation and finishing beer.eng
dc.date.accepted2017-06-06
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělské biotechnologie - Rostlinnécze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam