Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBernas, Jaroslav
dc.contributor.authorBečková, Veronika
dc.date.accessioned2021-12-09T07:37:02Z
dc.date.available2021-12-09T07:37:02Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35597
dc.description.abstractPředmětem bakalářské práce je "Preference zákazníku při volbě vybraných produktů a environmentální aspekty jejich transportu". V teoretické části je popsáno ekologické zemědělství a jeho vývoj, současný stav v ČR a v EU, význam a zpracování bioproduktů, regionálních potravin, legislativní předpisy, certifikace a environmentální aspekty zemědělství. Následující část je věnována dotazníkovému šetření na téma ,,Analýza preferencí zákazníků při výběru potravin''. Dílčí část práce je pak věnována environmentálním aspektům vztažených k transportu potravin. V rámci výsledkové a diskusní části jsou hodnocena zpracovaná data a hlavní zjištění práce.cze
dc.format51 s. (66 512 znaků)
dc.format51 s. (66 512 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectEkologické zemědělstvícze
dc.subjectbioproduktcze
dc.subjectbiopotravinacze
dc.subjectregionální potravinacze
dc.subjectenvironmentální aspekty transportu potravincze
dc.subjectOrganic farmingeng
dc.subjectorganic producteng
dc.subjectorganic foodeng
dc.subjectregional foodeng
dc.subjectenvironmental aspects of the transport of foodeng
dc.titlePreference zákazníků při volbě vybraných produktů a environmetální aspekty jejich transportucze
dc.title.alternativeCustomers' preference for the selected products and environmetální aspects of their transporteng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag49020
dc.description.abstract-translatedThe subject of the thesis is "Customer preferences in the selection of selected products and environmental aspects of transport". The theoretical part describes organic agriculture and its development, the current situation in the Czech Republic and the EU, meaning and processing of organic products, regional food, legislation, certification and environmental aspects of agriculture. The following section is devoted to the questionnaire survey on the topic,, Analysis of customer preferences in selecting food.'' Another part is devoted to environmental aspects related to the transport of food. Within Results and discussion sections are evaluated processed data and the main findings of work.eng
dc.date.accepted2017-06-06
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineTrvale udržitelné systémy hospodaření v krajiněcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam