Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVolek, Tomáš
dc.contributor.authorAntropiusová, Radka
dc.date.accessioned2021-12-09T08:29:49Z
dc.date.available2021-12-09T08:29:49Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/36574
dc.description.abstractDiplomová práce se skládá ze tří částí: z literární rešerše, z metodiky a z praktické části. Teoretická část je zaměřena na benefity, především na definici benefitů, způsoby, jak mohou být děleny, a jejich význam v odměňování pracovníků. Dále je tato část zaměřena na cafeteria systém, jeho význam a varianty. Praktická část řeší hlavní cíl diplomové práce, kterým je posoudit možnost využití cafeteria systému ve vybraném podniku. Pro dosažení cíle práce je nejprve uvedena obecná charakteristika vybrané firmy, její historie a další údaje. Poté je popsán současný stav mzdového systému, včetně benefitů. Nakonec je navržen cafeteria systém, který bude zajišťován externí firmou, formou společného jádra a volitelných benefitů s určeným rozpočtem. Dále jsou uvedeny tři varianty (pesimistická, realistická a optimistická) volitelné části cafeteria systému s uvedením bodové kalkulace pro každou z nich. Na závěr je uvedena souhrnná kalkulace nákladů a doporučení firmě ohledně využití některé z nákladových variant cafeteria systému v praxi.cze
dc.format69 s. (97 000 znaků)
dc.format69 s. (97 000 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectBenefitycze
dc.subjectcafeteria systémcze
dc.subjectjádrocze
dc.subjectvarianty cafeteria systémucze
dc.subjectvolitelné benefitycze
dc.subjectBenefitseng
dc.subjectcafeteria planeng
dc.subjectcoreeng
dc.subjectoptional benefitseng
dc.subjecttypes of cafeteria planeng
dc.titleMožnost využití cafeteria systému v podnikucze
dc.title.alternativeThe possibility of use cafeteria plan in the choice firmeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag42205
dc.description.abstract-translatedThe thesis consists of three parts: the theorical part - the literature review, the methodics and the practical part. The theoretical part is focused to benefits especially to definition of benefits, the ways how benefits can be devided in, and to their significance in employee's rewarding. Then it is aimed on cafeteria system its meaning and types. The methodics consider a procedures and formulas which are used in thesis. The practical part solves the main tasks of the thesis, which is to evaluate a possibility of use cafeteria plan in the choice firm. To reach the aim of thesis, firstly there was stated a generally characteristic of firm, its history and other facts. After that there was desribed current status of payroll system including using benefits. Finally there was suggested cafeteria plan supplied by outsourcing in type of the common core and optional benefits with defined budget. Then there was stated three variants (the pessimistic, the realistic and the optimistic one) of the optional part of cafeteria plan with point calculation for each of one. In conclusion, there was stated the summary cost calcutation and a recommendation to a firm about using some of cost variants of the cafeteria plan in practice.eng
dc.date.accepted2016-06-06
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineÚčetnictví a finanční řízení podnikucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam