Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBroučková, Iveta
dc.contributor.authorBendová, Kristýna
dc.date.accessioned2021-12-09T08:43:22Z
dc.date.available2021-12-09T08:43:22Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-14
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/36895
dc.description.abstractHlavním cílem této diplomové práce bylo navrhnout změny PR komunikace ve vybraném podniku, Pivovaru a restauraci ENERGON. Tato doporučení byla vytvořena na základě analýzy trendů v PR a analýzy marketingové komunikace v tomto podniku.Vytvořená doporučení se týkala zejména spolupráce s lifestylovými blogery a dalšími názorovými ovlivňovateli, se specializovanými časopisy o jídle. Doporučení byla uvedena i pro oblast on-line komunikace, která hraje v současném PR důležitou roli. Důležitou součástí návrhů byl i výpočet jejich finanční náročnosti.cze
dc.format108 s. (163 600 znaků)
dc.format108 s. (163 600 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectImagecze
dc.subjectkomunikacecze
dc.subjectPRcze
dc.subjecton-linecze
dc.subjectmédiacze
dc.subjecttrendycze
dc.subjectpověstcze
dc.subjectImageeng
dc.subjectcommunicationeng
dc.subjectpublic relationseng
dc.subjecton-lineeng
dc.subjectmediaeng
dc.subjecttrendseng
dc.subjectreputationeng
dc.titlePublic relations ve vybraném podnikucze
dc.title.alternativePublic relations in a chosen companyeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag45358
dc.description.abstract-translatedThe main goal of this diploma thesis was to propose changes of PR communication in a chosen company. These recommendations were created based on the analysis of the current trends in public relations and analysis of the current situation in marketing communications and PR in a chosen company, ENERGON Brewery. They mainly concerned cooperation with life-style bloggers and other opinion-influencers, collaboration with the food-specialized magazines. Recommendations will also be applied to improve on-line reputation of the company and its on-line communication. An important part of the proposals was also the calculation of their financial cost.eng
dc.date.accepted2017-05-29
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam