dc.contributor.advisor | Novacká, Ludmila | |
dc.contributor.author | Kudrličková, Martina | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T08:44:05Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T08:44:05Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.date.submitted | 2017-09-08 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/36969 | |
dc.description.abstract | Tato diplomová práce, která nese název Tradice a zvyklosti jako udržitelný produkt cestovního ruchu, se věnuje analýze nabídky tradic na Českobudějovicku, blíže se pak zaměřuje na tradici rybářství a rybníkářství. Podrobněji se zaměřuje na producenty a navrhuje udržitelný produkt cestovního ruchu.
Cílem práce je na základě analýzy nabídky tradicí a zvyklostí navrhnout udržitelný produkt cestovního ruchu ve zvolené destinaci Českobudějovicko s vyjádřením ekonomických impaktů.
Parciálním cílem je analyzovat nabídku producentů v oblasti rybářství a rybníkářství v propojení na využití v cestovním ruchu. | cze |
dc.format | 60 s. (105 331 znaků). | |
dc.format | 60 s. (105 331 znaků). | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | udržitelný produkt | cze |
dc.subject | cestovní ruch | cze |
dc.subject | ekonomické impakty | cze |
dc.subject | tradice | cze |
dc.subject | sustainable tourism product | eng |
dc.subject | tourism | eng |
dc.subject | economical impacts | eng |
dc.subject | traditions | eng |
dc.title | Tradice a zvyklosti jako udržitelný produkt cestovního ruchu | cze |
dc.title.alternative | Traditions and habits as a sustainable product of tourism | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 48729 | |
dc.description.abstract-translated | This diploma thesis, which is called Tradition and habits as a sustainable product of tourism, deals with the analysis of traditions in Českobudějovicko, focuses more on the tradition of fishing and fish farming. It focuses more on the producers and suggests a sustainable tourism product.
The aim of the thesis is to propose a sustainable tourism product in the chosen destination of Českobudějovicko with the expression of economic impacts, based on the analysis of traditions and customs offers.
The partial objective is to analyze the supply of fishery and fishery producers in connection with tourism use. | eng |
dc.date.accepted | 2017-10-13 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |