Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠtumpf, Petr
dc.contributor.authorHanus, Ondřej
dc.date.accessioned2022-03-08T13:31:18Z
dc.date.available2022-03-08T13:31:18Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-04-13
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/37753
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá metodami pro hodnocení kulturního a přírodního potenciálu destinace cestovního ruchu. Teoretická část definuje odborné termíny, které je potřeba pochopit pro zpracování. V praktické části jsou realizovány vybrané metody, které byly aplikovány na kraje České Republiky. Následně byly tyto metody komparovány dle výsledků a byly definovány jejich silné a slabé stránky. Návrhová část se zabývá inovací a vylepšením stávajících metod.cze
dc.format93 s. (106 285 znaků)
dc.format93 s. (106 285 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectPotenciál pro cestovní ruchcze
dc.subjectpřírodní a kulturní potenciálcze
dc.subjectprimární nabídkacze
dc.subjectdestinace cestovního ruchucze
dc.subjectmetody hodnocenícze
dc.subjectkomparace metodcze
dc.subjectkraje České Republikycze
dc.subjectPotential for tourismeng
dc.subjectnatural and cultural potentialeng
dc.subjectprimary offereng
dc.subjecttourism destinationseng
dc.subjectmethods of assessmenteng
dc.subjectcomparison of methodseng
dc.subjectregions of the Czech Republiceng
dc.titleMetody hodnocení kulturního a přírodního potenciálu destinace cestovního ruchucze
dc.title.alternativeMethods for Evaluation of Culturural and Environmental Potential of a Tourism Destinationeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag50577
dc.description.abstract-translatedThe diploma thesis deals with methods for evaluation of the cultural and environmental potential of the tourism destination. The theoretical part defines the professional terms that need to be understood for processing. In the practical part are implemented selected methods, which were applied on the regions of the Czech Republic. Subsequently, these methods were compared by results and their strengths and weaknesses were defined. The design part deals with innovation and improvement of current methods.eng
dc.date.accepted2018-10-09
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam