dc.contributor.advisor | Štumpf, Petr | |
dc.contributor.author | Hanus, Ondřej | |
dc.date.accessioned | 2022-03-08T13:31:18Z | |
dc.date.available | 2022-03-08T13:31:18Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-04-13 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/37753 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá metodami pro hodnocení kulturního a přírodního potenciálu destinace cestovního ruchu. Teoretická část definuje odborné termíny, které je potřeba pochopit pro zpracování. V praktické části jsou realizovány vybrané metody, které byly aplikovány na kraje České Republiky. Následně byly tyto metody komparovány dle výsledků a byly definovány jejich silné a slabé stránky. Návrhová část se zabývá inovací a vylepšením stávajících metod. | cze |
dc.format | 93 s. (106 285 znaků) | |
dc.format | 93 s. (106 285 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Potenciál pro cestovní ruch | cze |
dc.subject | přírodní a kulturní potenciál | cze |
dc.subject | primární nabídka | cze |
dc.subject | destinace cestovního ruchu | cze |
dc.subject | metody hodnocení | cze |
dc.subject | komparace metod | cze |
dc.subject | kraje České Republiky | cze |
dc.subject | Potential for tourism | eng |
dc.subject | natural and cultural potential | eng |
dc.subject | primary offer | eng |
dc.subject | tourism destinations | eng |
dc.subject | methods of assessment | eng |
dc.subject | comparison of methods | eng |
dc.subject | regions of the Czech Republic | eng |
dc.title | Metody hodnocení kulturního a přírodního potenciálu destinace cestovního ruchu | cze |
dc.title.alternative | Methods for Evaluation of Culturural and Environmental Potential of a Tourism Destination | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 50577 | |
dc.description.abstract-translated | The diploma thesis deals with methods for evaluation of the cultural and environmental potential of the tourism destination. The theoretical part defines the professional terms that need to be understood for processing. In the practical part are implemented selected methods, which were applied on the regions of the Czech Republic. Subsequently, these methods were compared by results and their strengths and weaknesses were defined. The design part deals with innovation and improvement of current methods. | eng |
dc.date.accepted | 2018-10-09 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |