Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVítečková, Miluše
dc.contributor.authorŠtroblová, Petra
dc.date.accessioned2022-03-08T14:00:48Z
dc.date.available2022-03-08T14:00:48Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-04-25
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/38184
dc.description.abstractCílem bakalářské práce Profesní připravenost studentů v oborech Nutriční asistent (SOŠZ), Diplomovaný nutriční terapeut (VOŠZ), Nutriční terapeut (VŠ) je poukázat na rozdíly ve vzdělávání v posledních ročnících (denního studia) oborů Nutriční asistent (SOŠZ), Diplomovaný nutriční terapeut (VOŠZ), Nutriční terapeut (VŠ), a to pomocí didaktického testu. Teoretická část práce je zaměřena na vzdělávání ve výše uvedených oborech a na jejich porovnání. V teoretické části jsou uvedeny základní charakteristiky oborů, průběh studia a následné uplatnění na trhu práce. V praktické části jsou prezentovány výsledky výzkumného šetření, kterého se účastnily tři poslední ročníky výše uvedených oborů. Použitou výzkumnou metodou byl didaktický test, který jim byl rozdán k vyplnění. Didaktický test byl složen ze tří částí (celkem třicet otázek). Výsledky byly zpracovány v programu ,,MS Excel".cze
dc.format75 s. (91 045 znaků)
dc.format75 s. (91 045 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectnutriční asistentcze
dc.subjectdiplomovaný nutriční terapeutcze
dc.subjectnutriční terapeutcze
dc.subjectdidaktický testcze
dc.subjecttechnologie přípravy pokrmůcze
dc.subjectklinická a léčebná výživacze
dc.subjectchemiecze
dc.subjectvzdělánícze
dc.subjectprofesní připravenostcze
dc.subjectnutritionisteng
dc.subjectdiplomed nutrition therapisteng
dc.subjectnutritional therapisteng
dc.subjectdidactic testeng
dc.subjectfood preparation technologyeng
dc.subjectclinical and curative nutritioneng
dc.subjectchemistryeng
dc.subjecteducationeng
dc.subjectprofessional readinesseng
dc.titleProfesní připravenost studentů v oborech Nutriční asistent (SOŠZ), Diplomovaný nutriční terapeut (VOŠZ), Nutriční terapeut (VŠ).cze
dc.title.alternativeProfessional preparedness of students in the fields of nutrition assistant (SOŠZ) Qualified dietician (VOŠZ) and Dietitian (VŠ).eng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag51612
dc.description.abstract-translatedThe aim of the bachelor thesis: The professional preparedness of students in the fields of Nutrition Assistant (SOŠZ), Diplomed Nutrition Therapist (VOŠZ), Nutrition Therapist (VŠ) focuses on differences in education in the last years of study in the fields of Nutrition Assistant (SOŠZ), Diplomed nutritional therapist (VOŠZ), Nutritional therapist (University), using a didactic test. The theoretical part of the thesis is focused on education in the above mentioned fields and their comparison. The theoretical part presents the basic characteristics of the fields, the course of study and the subsequent application in future job. The practical part presents the results of the research, which took part in the last study year of the above mentioned fields. The research method used was a didactic test, which was distributed to the students. Didactic test was composed of three parts (a total of thirty questions). The results were processed in "MSExcel".eng
dc.date.accepted2018-05-30
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineUčitelství odborných předmětůcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeProcházka, Miroslav


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam