Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLád, František
dc.contributor.authorNechvátal, Jaroslav
dc.date.accessioned2022-03-09T07:08:20Z
dc.date.available2022-03-09T07:08:20Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-04-20
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/38963
dc.description.abstractTato bakalářská práce, ve formě literární studie, je zaměřená na konzervaci krmiv silážováním. Především se práce zabývá základními cíli konzervace silážováním, vlastní proces silážování je pak zaměřen na biologicko mikrobiální proces, technologii silážování a na možné využití silážních aditiv. V technologii silážování jsou popsány různé způsoby konzervace silážováním, které jsou důležité pro vytvoření kvalitní siláže za různých podmínek, které mohou při konzervaci nastat. Silážní aditiva proces fermentace dále stabilizují a vylepšují tím kvalitu a chutnost siláže. Kvalitní siláž je předpokladem dobrého zdravotního stavu zvířat a jejich vysoké produkce, což je i základním kamenem samotné ekonomiky farmy.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectKonzervace krmivcze
dc.subjectsilážcze
dc.subjectbiologicko-mikrobiální procescze
dc.subjecttechnologie silážovánícze
dc.subjectsilážní aditivacze
dc.subjectFeed conservationeng
dc.subjectsilageeng
dc.subjectmicrobiological processeng
dc.subjectsilaging technologyeng
dc.subjectsilage aditiveseng
dc.titleKonzervace krmiv silážovánímcze
dc.title.alternativeFeed conservation by silagingeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag50545
dc.description.abstract-translatedThis thesis as literary study is focused on the feed conservation by silaging. Especially, it deals with the elementary aims of silaging. The process of making a silage is aimed to the microbiological process, the technology of silage production and the possibility of the usage of aditives. In the silaging technology, there are described different ways of conservation, which are important for the production of quality silage in different conditions, which can occur. The aditives stabilise the process and improve the quality and taste of silage. Quality silage is an assumption of good health of animals and their high production, which is a base of the farm economy.eng
dc.date.accepted2018-05-30
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam