Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLád, František
dc.contributor.authorŠenkypl, Petr
dc.date.accessioned2023-03-07T12:15:39Z
dc.date.available2023-03-07T12:15:39Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41496
dc.description.abstractBakalářská práce popisuje možnosti úpravy krmiv, které představují důležitý krok ve výživě hospodářských zvířat. Hlavní důraz je kladen na technologie úpravy krmiv a jejich využití v chovech hospodářských zvířat. V současné době jsou atraktivním odvětvím úprav krmiv zejména úpravy termické. Tyto úpravy představují významný vliv na ekonomiku chovu a kvalitu krmiva. V bakalářské práci je dále popsán vliv úprav na kvalitu krmiva, především pak na obsah nutričních a antinutričních faktorů, chutnost krmiv a jejich vhodnost pro jednotlivé skupiny hospodářských zvířat.cze
dc.format38 s.
dc.format38 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectkrmivacze
dc.subjectúprava krmivcze
dc.subjecttepelná úpravacze
dc.subjectantinutriční faktorycze
dc.subjectextruzecze
dc.subjectfeedeng
dc.subjectfeed processingeng
dc.subjectthermal processingeng
dc.subjectantinutrition factorseng
dc.subjectextrusioneng
dc.titleTechnologické úpravy krmivcze
dc.title.alternativeAnimal feed processing technologieseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag50547
dc.description.abstract-translatedThis bachelor work describes methods of animal feed processing which represent an important step in animal feed. Emphasis is put on the description of feed processing technologies and their use in animal feed. Nowadays, thermal feed processing methods play a crucial role among feed processing methods. Thermal feed processing methods can significantly influence the economy of the farming practice and quality of the feed. Furthermore, the bachelor work describes the influence of the feed processing on the quality of feed, primarily on the content of nutritional and antinutritional factors, feed palatability and its suitability for particular groups of livestock.eng
dc.date.accepted2019-05-29
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam