Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorTomášková, Denisa
dc.date.accessioned2023-03-07T12:15:45Z
dc.date.available2023-03-07T12:15:45Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41521
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleSledování změn obsahu základních analytických složek v průběhu závěrečných fází výroby pivacze
dc.title.alternativeBasic analytical components changing during the final stages of beer productioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag51968
dc.date.accepted2019-06-11
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělské biotechnologie - Živočišnécze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam