Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBřezinová, Monika
dc.contributor.authorBezpalcová, Karolína
dc.date.accessioned2023-03-07T12:16:17Z
dc.date.available2023-03-07T12:16:17Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41598
dc.description.abstractTato práce se zabývá vývojem minipivovarů v České republice od roku 2015 do roku 2018. Nejdříve je přiblížena historie pivovarského průmyslu, jak ve světě, tak v České republice. Poté je část věnována pivovarnictví a potřebným surovinám pro výrobu piva. Dále jsou představeny druhy pivovarů od domácího vaření piva, přes minipivovary, létající pivovary po průmyslové pivovary. Praktická část ukazuje na aktuální počty minipivovarů v České republice, ale také na přírůstky v jednotlivých letech. Část je věnována vývoji minipivovarů v krajích, následuje část věnována varně pivovaru, poté ročním výstavům a v poslední řadě je zveřejněn podíl minipivovarů na celkovém výstavu. Práci doprovází tabulky a grafy pro lepší přehlednost.cze
dc.format70
dc.format70
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectPivovarský průmyslcze
dc.subjectpivocze
dc.subjectminipivovarcze
dc.subjectvývojcze
dc.subjectČeská republikacze
dc.subjectBrewing industryeng
dc.subjectbeereng
dc.subjectmicrobreweryeng
dc.subjectdevelopmenteng
dc.subjectCzech Republiceng
dc.titleVývoj pivovarského odvětví s ohledem na minipivovarycze
dc.title.alternativeThe development of the brewing industry with regard to microbrewerieseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag54098
dc.description.abstract-translatedThis thesis deals with the development of microbreweries in the Czech Republic from 2015 to 2018. First, the history of the brewing industry is described, both in the world and in the Czech Republic. Then the part is devoted to brewing and the necessary raw materials for beer production. There are also introduced breweries from home brewing, microbreweries, flying breweries to industrial breweries. The practical part shows the current numbers of microbreweries in the Czech Republic, but also increases in individual years. Part is devoted to the development of microbreweries in the regions, followed by a section dedicated to the brewery brewhouse, then to annual exhibitions and in the last row the share of microbreweries in the total exhibition is published. The work is accompanied by tables and graphs for better clarity.eng
dc.date.accepted2019-05-27
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam