Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBřezinová, Monika
dc.contributor.authorBartmannová, Veronika
dc.date.accessioned2023-03-07T12:16:18Z
dc.date.available2023-03-07T12:16:18Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41600
dc.description.abstractPředmětem této bakalářské práce je zhodnocení pivovarského odvětví v Plzeňském kraji se zaměřením na minipivovary.V literárním přehledu práce se věnuji pivovarnictví obecně, jeho historii, vývoji, rozdělení a způsobu vaření piva. Zhodnocen je také současný stav v tomto odvětví. Hlavním tématem potom byly minipivovary. V práci je popsána jejich charakteristika, suroviny pro výrobu a technologický postup výroby. V rámci dalších kapitol je zpracováno srovnání průmyslového pivovaru s minipivovarem a jejich výhody a nevýhody. Analytická část je potom věnována minipivovarům. Konkrétně jsou zde popsány lokalizační faktory, charakteristika Plzeňského kraje a šest vybraný minipivovarů. U každého podniku je popsána jeho historie a současný stav, způsob financování, ubytovací kapacita a produktová škála s podrobnější charakteristikou vybraných produktů.cze
dc.format63 s.
dc.format63 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjecthistoriecze
dc.subjectminipivovarcze
dc.subjectpivocze
dc.subjectkvašenícze
dc.subjecthistoryeng
dc.subjectmicrobreweryeng
dc.subjectbeereng
dc.subjectfermentationeng
dc.titlePivovarnické odvětví s ohledem na minipivovary v Plzeňském krajicze
dc.title.alternativeBrewing industry with regard to microbreweries in Pilsen regioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag54100
dc.description.abstract-translatedIn the literary review I deal with brewing in general, its history, development, division and method of brewing. The current situation in this sector is also assessed. The main theme was microbreweries. The thesis describes their characteristics, raw materials for production and technological process of production. Other chapters deal with the comparison of the industrial brewery with the microbrewery and their advantages and disadvantages.The analytical part is then dedicated to microbreweries. Specifically, there are described localization factors, characteristics of the Pilsen region and six selected microbreweries. Each company is described its history and current status, financing method, accommodation capacity and product range with more detailed characteristics of selected products.eng
dc.date.accepted2019-05-27
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam