Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJirotková, Dana
dc.contributor.authorFürstová, Markéta
dc.date.accessioned2023-03-07T12:16:21Z
dc.date.available2023-03-07T12:16:21Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41606
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleHodnocení kvalitativních znaků masa v průběhu skladovánícze
dc.title.alternativeEvaluation of meat quality characteristics during storageeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag54187
dc.date.accepted2019-06-10
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělství - Zpracování produktůcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam