dc.contributor.advisor | Janeček, Petr | |
dc.contributor.author | Zrzavý, Lukáš | |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T06:55:18Z | |
dc.date.available | 2024-03-12T06:55:18Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.date.submitted | 2020-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41959 | |
dc.description.abstract | Pro začínající podnikatele, kteří se do budoucna chtějí věnovat podnikání v kavárenských službách, přináší tato práce jakýsi klíč, který by měl pomoci odemknout jejich představy o jednotlivých formách podnikání a nahlédnout pod pomyslnou pokličku již existujících úspěšných podniků v tomto odvětví. Analýza podnikatelských konceptů ve stravovacích službách je propojena s komparační analýzou podnikatelských konceptů konkrétních kavárenských podniků na základě využití franchisingových smluv a samostatně podnikajících subjektů. Na základě získaných informací je také provedena zjednodušená studie proveditelnosti. | cze |
dc.format | 88 s. (145 132 znaků) | |
dc.format | 88 s. (145 132 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Franchising. Kavárna. Hloubkový rozhovor. Podnikání. Stravovací služby. Podnikatelský plán. Obsahová analýza. | cze |
dc.subject | Franchising. Café. Depth Interview. Entrepreneurship. Catering Service. Business Plan. Summary Analysis. | eng |
dc.title | Franchising jako možnost pro podnikání kavárenských podniků. | cze |
dc.title.alternative | Franchising as a Business Opportunity for the Cafés. | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 53333 | |
dc.description.abstract-translated | The output of this thesis is a simplified feasibility study based on the results of the survey, most of all, from the synthesis of information is described the imaginary business concept itself. The thesis deals with franchising as a
possibility for starting a business in opening the café. Analyzes and surveys have led to conclusions that meet the objectives set. The main objective, which is to carry out a comparative analysis of the business concepts of a coffee company based on the use of a franchise contract and a self-employed entity, was achieved through structured interviews with business owners. | eng |
dc.date.accepted | 2020-07-14 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |