dc.contributor.advisor | Bednářová, Dagmar | |
dc.contributor.author | Kozel, Pavel | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:19:15Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:19:15Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.date.submitted | 2009-04-29 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4326 | |
dc.description.abstract | Hlavním cílem diplomové práce je aplikace systému HACCP ve výrobním a distribučním procesu v mlékárenském provozu, posouzení možnosti integrace systému HACCP s dalšími používanými systémy řízení jakosti ve společnosti.
Dílčím cílem je provedení rozboru nastavení systému kritických bodů HACCP pro vybraný výrobek, dále vyhodnocení zpracovaného posouzení nebezpečí a ověření správnosti a dodržování nastavených kritérií a parametrů současného systému. | cze |
dc.format | 99 s., 7 s. obr. příloh. | |
dc.format | 99 s., 7 s. obr. příloh. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | HACCP | cze |
dc.subject | kontrolní a kritické body | cze |
dc.subject | analýza nebezpečí | cze |
dc.subject | mlékárenský průmysl | cze |
dc.subject | kvalita | cze |
dc.subject | quality | eng |
dc.subject | dairy manufacture | eng |
dc.subject | HACCP system | eng |
dc.subject | control point | eng |
dc.subject | critical control point | eng |
dc.subject | manufacture and distribution process | eng |
dc.title | Zhodnocení systému HACCP ve společnosti Madeta a.s. | cze |
dc.title.alternative | A review of Hazard Analysis and Critical Control points system in a company Madeta a.s. | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 11142 | |
dc.description.abstract-translated | The main aim of the diploma work is HACCP system application during manufacture and distribution process i a dairy operation, considering possibilities of HACCP integration and other used quality controls in the company. In the first part there is described a manufacture place and individual quality control items discussion. HACCP n.1 for milk takings and milk manufacture opening was observed and then folowing HACCP n.3 discussed with workers responsible for quality and manufacture operation I paid attention to working up danger review for control and critical points determination. | eng |
dc.date.accepted | 2009-06-09 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |