Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBednářová, Dagmar
dc.contributor.authorKozel, Pavel
dc.date.accessioned2021-11-22T12:19:15Z
dc.date.available2021-11-22T12:19:15Z
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009-04-29
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4326
dc.description.abstractHlavním cílem diplomové práce je aplikace systému HACCP ve výrobním a distribučním procesu v mlékárenském provozu, posouzení možnosti integrace systému HACCP s dalšími používanými systémy řízení jakosti ve společnosti. Dílčím cílem je provedení rozboru nastavení systému kritických bodů HACCP pro vybraný výrobek, dále vyhodnocení zpracovaného posouzení nebezpečí a ověření správnosti a dodržování nastavených kritérií a parametrů současného systému.cze
dc.format99 s., 7 s. obr. příloh.
dc.format99 s., 7 s. obr. příloh.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectHACCPcze
dc.subjectkontrolní a kritické bodycze
dc.subjectanalýza nebezpečícze
dc.subjectmlékárenský průmyslcze
dc.subjectkvalitacze
dc.subjectqualityeng
dc.subjectdairy manufactureeng
dc.subjectHACCP systemeng
dc.subjectcontrol pointeng
dc.subjectcritical control pointeng
dc.subjectmanufacture and distribution processeng
dc.titleZhodnocení systému HACCP ve společnosti Madeta a.s.cze
dc.title.alternativeA review of Hazard Analysis and Critical Control points system in a company Madeta a.s.eng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag11142
dc.description.abstract-translatedThe main aim of the diploma work is HACCP system application during manufacture and distribution process i a dairy operation, considering possibilities of HACCP integration and other used quality controls in the company. In the first part there is described a manufacture place and individual quality control items discussion. HACCP n.1 for milk takings and milk manufacture opening was observed and then folowing HACCP n.3 discussed with workers responsible for quality and manufacture operation I paid attention to working up danger review for control and critical points determination.eng
dc.date.accepted2009-06-09
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam