Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLád, František
dc.contributor.authorStunová, Tereza
dc.date.accessioned2024-03-12T09:13:24Z
dc.date.available2024-03-12T09:13:24Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-06-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43546
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá odlišnostmi drůbeže z pohledu morfologie a fyziologie, výživou a významem aditivních látek. Práce je zaměřena zejména na skupinu zootechnických doplňkových látek. V této skupině látek jsou prezentovány jednotlivé konkrétní látky přidávané do krmiv a je zde popsán jejich účinek a význam pro drůbež.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectvýživa drůbežecze
dc.subjectaditivní látkycze
dc.subjectenzymycze
dc.subjectprobiotikacze
dc.subjectprebiotikacze
dc.subjectfytogenní aditivacze
dc.subjectnutrition of poultryeng
dc.subjectadditiveseng
dc.subjectenzymeseng
dc.subjectprobioticseng
dc.subjectprebioticseng
dc.subjectphytogenous additiveseng
dc.titleVýznam aditivních látek ve výživě drůbežecze
dc.title.alternativeThe importance of additives in polutry nutritioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag53073
dc.description.abstract-translatedBachelor thesis is about differences in morphology and physiology of poultry as affected by nutrition, with special focus on effects of nutritional additives. The thesis focuses mainly on a group of zootechnical additives. Description of these additives and their effect on poultry is discussed.eng
dc.date.accepted2020-09-11
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam