Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLád, František
dc.contributor.authorJirout, Jiří
dc.date.accessioned2024-03-12T09:14:36Z
dc.date.available2024-03-12T09:14:36Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-06-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43648
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá technikou krmení a výživou prasat ve výkrmu. Práce je zaměřena na stanovení ideálního obsahu potřebných živin v krmné dávce, na vhodnost použití různých druhů krmiv s ohledem na ekonomiku a užitkovost prasat. V práci je uveden reálný příklad návrhu krmné dávky vykrmovaných prasat včetně krmné křivky a složení receptu. Dále jsou popsány systémy krmení doposud využívané, ale i nově se zavádějící a faktory, které ovlivňují užitkové parametry ve výkrmu prasat.cze
dc.format43 s.
dc.format43 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectvýkrm prasatcze
dc.subjectvýživacze
dc.subjectkrmivocze
dc.subjecttechnologie krmenícze
dc.subjectfermentované tekuté krmivocze
dc.subjectCCMcze
dc.subjectekonomika chovucze
dc.subjectfatteningeng
dc.subjectnutritioneng
dc.subjectfeedeng
dc.subjecttechnology of feedingeng
dc.subjectfermented liquid feedeng
dc.subjectCCMeng
dc.subjectbreeding economicseng
dc.titleVýživa a krmení prasat ve výkrmucze
dc.title.alternativeNutrition and feeding of pigs for fatteningeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag57704
dc.description.abstract-translatedThis thesis deals with the technology of feeding and pig's nutrition in the fattening. The work is focused on determining the ideal content of necessary nutrients in the feed ratio and also on the suitability of using of different types of feed with regard to the economy and performance of pigs. The work presents a real example of the design of the feed ratio of fattened pigs, including the feed curve and the composition of the feed recipe. Furthermore feeding systems used so far, but also newly introduced and factors that affect the performance parameters in in fattening pigs are described.eng
dc.date.accepted2020-09-11
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam