Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBřezinová, Monika
dc.contributor.authorOpolzer, Pavel
dc.date.accessioned2024-03-12T09:16:06Z
dc.date.available2024-03-12T09:16:06Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-06-02
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43729
dc.description.abstractPředmětem diplomové práce bylo charakterizovat spotřebitele a jejich spokojenost s produkty pivovarského odvětví, se zaměřením na minipivovary. V úvodu práce je přiblížena situace na zdejším trhu a v literární rešerši jsou vysvětleny pojmy spotřebitel, spokojenost, měření spokojenosti a také pivovarnické odvětví se zaměřením na minipivovary. V rámci praktické části byl proveden výzkum metodou dotazníkového šetření a ve druhé části pomocí slepé degustace. Hlavním cílem bylo zjistit pohled spotřebitelů na pivovarské odvětví a minipivovary. V posledních letech se v České republice rozmohl trend malých a domácích pivovarů a každým rokem narůstají jejich počty o desítky. Hodně se liší od velkých průmyslových pivovarů, protože právě menší množství výroby umožňuje výrobu speciálních druhů piv. To je to lákavé na minipivovarech, speciální druhy piv a jejich možné příchutě, jiné technologie vaření piva a domácký přístup.cze
dc.format68 s. (78 296 znaků).
dc.format68 s. (78 296 znaků).
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectspotřebitelcze
dc.subjectspokojenostcze
dc.subjectpivocze
dc.subjectpivovarcze
dc.subjectminipivovarcze
dc.subjectdotazníkové šetřenícze
dc.subjectdegustacecze
dc.subjectconsumereng
dc.subjectsatisfactioneng
dc.subjectbeereng
dc.subjectbreweryeng
dc.subjectmicrobreweryeng
dc.subjectquestionnaire surveyeng
dc.subjecttastingeng
dc.titleSpokojenost spotřebitelů s produkty pivovarského odvětví se zaměřením na minipivovarycze
dc.title.alternative85/5000 Consumer satisfaction with products of the brewing industry with a focus on mini-brewerieseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag57374
dc.description.abstract-translatedThe subject of the diploma thesis was to characterize consumers and their satisfaction with the products of the brewing industry, focusing on microbreweries. At the beginning of the thesis the situation on the local market is described and the literary research explains terms such as consumer, satisfaction, measurement of satisfaction and also the brewing industry with a focus on microbreweries. In the practical part of research was realized by the method of questionnaire survey and in the second part by blind tasting. The main objective was to find out consumers' view of the brewing industry and microbreweries. In recent years, the trend of small and domestic breweries has increased in the Czech republic and their numbers are growing by dozens each year. It differs a lot from large industrial breweries, because the smaller amount of production makes possible to produce special types of beer. This is tempting at microbreweries, specialty beers and their possible flavors, other beer brewing technologies and a homely approach.eng
dc.date.accepted2020-09-14
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam