Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorDoležalová, Hana
dc.contributor.authorPetroušková, Romana
dc.date.accessioned2021-11-22T12:19:49Z
dc.date.available2021-11-22T12:19:49Z
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009-09-11
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4409
dc.description.abstractBiopotraviny jsou v současné době u spotřebitelů stále oblíbenější. Důvodem tohoto zvyšujícího zájmu je vyšší povědomí o těchto potravinách a větší dostupnost jejich prodeje. Specializované prodejny ‚qzdravé výživy''se tak stávají významným místem prodeje biopotravin, předávání zkušeností a získávání nových informací.Hlavním cílem práce je analýza prodeje biopotravin v rámci specializovaných prodejen "zdravé výživy", zejména strategie prodeje biopotravin, sortimentní skladby, podmínek a kultury prodeje, s ohledem na vývoj za poslední dva roky. Výstupem analýzy je vymezení silných a slabých stránek prodeje a komparace poptávky specializovaných prodejen s nabídkou regionální produkce.cze
dc.format79 s, 14 s obr. příloh.
dc.format79 s, 14 s obr. příloh.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectBiopotravinycze
dc.subjectprodej biopotravincze
dc.subjectspecializované prodejnycze
dc.subjectregionální aspektycze
dc.subjectdotazníkové šetřenícze
dc.subjectorganic foodeng
dc.subjectsale of organic foodeng
dc.subjectspecialized shopseng
dc.subjectregional aspectseng
dc.subjectquestionnaire enquiryeng
dc.titleAnalýza regionálního prodeje biopotravin v rámci specializovaných prodejencze
dc.title.alternativeAnalysis of Regional Forms Biofood Selling in Specialized Shops of Health Foodeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag11792
dc.description.abstract-translatedNowadays the organic food is more and more preferred part of our consumption. The reasons of this situation are better knowledge of these products and easier ways how to buy them. Specialized organic food salesrooms become very important place of organic food sale, place of experience transfer and new information learning.The main aim of this thesis has been the organic food sales analysis in specialized organic food salesrooms, especially organic food sales strategy, assortment of goods, sales conditions and sales culture in reference to last two years. The results of the analysis are the detection of strengths and weaknesses of organic food sale and demand comparison of regional production offer in specialized organic food salesrooms.eng
dc.date.accepted2009-10-14
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam