Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorNovacká, Ludmila
dc.contributor.authorKlimovičová, Radka
dc.date.accessioned2021-11-22T12:20:29Z
dc.date.available2021-11-22T12:20:29Z
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009-04-29
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4462
dc.description.abstractHlavním cílem této diplomové práce je analýza protikuřáckého standardu v restauračních zařízeních, jak v mezinárodní, tak české dimenzi a komparace se skutkovým stavem ve vybrané lokalitě. Významnou součástí diplomové práce je výzkumné šetření ve městě Benešov.cze
dc.format75 s., 11 s. obr. příloh
dc.format75 s., 11 s. obr. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectrestaurační zařízenícze
dc.subjectstandardcze
dc.subjectprotikuřácký zákoncze
dc.subjectkuřácká zónacze
dc.subjectnovelacze
dc.subjectrestaurant facilitieseng
dc.subjectstandardeng
dc.subjectanti-smoking laweng
dc.subjectsmoking zoneeng
dc.subjectnoveleng
dc.titleStandardy a jejich dopady na restaurační zařízení v Benešověcze
dc.title.alternativeStandards and their impact on restaurant facilities in Benešoveng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag12176
dc.description.abstract-translatedThe goal of this thesis is to analyse anti-smoking standard in restaurant facilities in czech as well in international dimension and to make comparison with reality in a chosen locality. Important part of this thesis is research made in city Benešov.eng
dc.date.accepted2009-06-09
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam