Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMoudrý, Jan
dc.contributor.authorDočekalová, Tereza
dc.date.accessioned2024-03-12T12:11:58Z
dc.date.available2024-03-12T12:11:58Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-04-23
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/45492
dc.description.abstractV literárním přehledu, práce nejprve pojednává o zemědělství v České republice, o historii a hlavních funkcích zemědělství. Nejdůležitější částí je seznámení s pojmem sociálního zemědělství, jeho vývojem a funkcí nejen v České republice, ale i v ostatních Evropských zemích. V další části textu je popsáno faremní zpracování zemědělských produktů a v neposlední řadě popis certifikace, značení a kontroly produktů jak v sociálního zemědělství, tak i modelově v ekologickém zemědělství. Hlavním cílem práce je vyhodnocení vnímání certifikace, značení a kontroly produktů sociálního zemědělství založené na dotazníkovém šetření a rozhovorech s vybranými cílovými skupinami.cze
dc.format79 s. (112117 znaků)
dc.format79 s. (112117 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectsociální zemědělstvícze
dc.subjectmultifunkční zemědělstvícze
dc.subjectgreen carecze
dc.subjectcertifikacecze
dc.subjectznačení a kontrola produkcecze
dc.subjectfaremní zpracovánícze
dc.subjectsocial farmingeng
dc.subjectmultifunctional agricultureeng
dc.subjectgreen careeng
dc.subjectcertificationeng
dc.subjectlabelling and control of productioneng
dc.subjectfarm processingeng
dc.titleSociální zemědělství - možnosti certifikace, značení a kontroly produktůcze
dc.title.alternativeSocial farming - possibilities of certification, labelling and control of productioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag57377
dc.description.abstract-translatedIn the literature review, the bachelor thesis first deals with agriculture in the Czech Republic, the history and main functions of agriculture. The most important part is to get acquainted with the concept of social farming, its development and function not only in the Czech Republic but also in other European countries. The next part of the text describes the farm processing of agricultural products and, last but not least, a description of certification, labelling and control of products, both in social farming and in organic farming. The main goal of the thesis is to evaluate the perception of certification, labeling and control of social farming products based on a questionnaire survey and interviews with selected target groups.eng
dc.date.accepted2021-06-03
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineAgroekologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam