Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠoch, Miloslav
dc.contributor.authorIdjartovová, Elyzaveta
dc.date.accessioned2024-03-12T12:12:01Z
dc.date.available2024-03-12T12:12:01Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/45496
dc.description.abstractCílem práce bylo analyzovat masnou užitkovost býku v podmínkách ekologického zemědělství, kteří byli vykrmeni na soukromé farmě nacházející se v horských podmínkách Českého lesa u křížence plemen Charolais a Aberdeen Angus.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsPráce bude přístupná od 04.06.2024
dc.subjectChov skotucze
dc.subjectextenzivní chovcze
dc.subjectprodukce masacze
dc.subjectekologické zemědělstvícze
dc.subjectCattle breedingeng
dc.subjectextensive breedingeng
dc.subjectmeat productioneng
dc.subjectorganic farmingeng
dc.titleProdukce hovězího masa v podmínkách ekologického zemědělstvícze
dc.title.alternativeBeef production in the conditions of organic farmingeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag57603
dc.description.abstract-translatedThe aim of the work was to analyze the meat yield of the bull in the conditions of organic farming, which were fattened on a private farm located in the mountain conditions of the Bohemian Forest at the cross between Charolais and Aberdeen Angus.eng
dc.date.accepted2021-06-04
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineAgroekologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam