Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLád, František
dc.contributor.authorKazda, Miloslav
dc.date.accessioned2024-03-12T12:12:19Z
dc.date.available2024-03-12T12:12:19Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-05-06
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/45542
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá fázovou výživou dojnic v průběhu laktace. Je zde charakterizováno krmení dojnic v celém mezidobí. Práce obsahuje doporučené krmné dávky s optimálním zastoupením živin v různých obdobích laktace. Stručný popis je také věnován živinám, krmivům a nemocem zapříčiněným nesprávnou výživou.cze
dc.format40 s.
dc.format40 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectvýživa dojniccze
dc.subjectkrmná dávkacze
dc.subjectživinycze
dc.subjectkrmivacze
dc.subjectnemocicze
dc.subjectdairy cows nutritioneng
dc.subjectfeed rationeng
dc.subjectnutrientseng
dc.subjectfeedeng
dc.subjectdiseaseseng
dc.titleZákladní aspekty výživy dojnic v průběhu laktacecze
dc.title.alternativePrimary aspects of nutrition of dairy cows during the lactacioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag60849
dc.description.abstract-translatedThis bachelor's thesis deals with the nutrition of dairy cows during lactation. There is characterized feeding of dairy cows in the whole meantime. Work contains of recommended feed rations with optimum amount nutrients during phases of lactacion. A brief description is also given to the nutrients, feeds and diseases caused by incorrect nutrition.eng
dc.date.accepted2021-06-07
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam