Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorRolínek, Ladislav
dc.contributor.authorLang, Rudolf
dc.date.accessioned2025-03-06T08:43:57Z
dc.date.available2025-03-06T08:43:57Z
dc.date.issued2022
dc.date.submitted2022-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/46405
dc.description.abstractTato diplomová práce popisuje vypracování business modelu v oblasti gastronomie, konkrétně restaurace v Jihlavě. Cílem této práce je získat více informací o struktuře business modelu, strategickém plánování pro nový podnik, analýzu trhu a specifika procesu vytvoření úspěšného podnikání. Jedním z hlavních cílů je vytvoření konkrétního business modelu pro restauraci v Jihlavě. Zaměřuje se především na devět stavebních prvků business modelu. Následuje analýza trhu, analýza slabých a silných stránek společnosti. Na základě vypracovaných analýz jsou vypracovány možné strategie, kterými se restaurace může v budoucnosti ubírat.cze
dc.format75
dc.format75
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectbusiness modelcze
dc.subjectanalýza trhucze
dc.subjectSWOT analýzacze
dc.subjectbusiness modeleng
dc.subjectmarket analysiseng
dc.subjectSWOT analysiseng
dc.titleBusiness model začínajícího podnikucze
dc.title.alternativeBusiness model of a starting companyeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag64156
dc.description.abstract-translatedThis diploma thesis describes the development of a business model in the field of gastronomy, specifically a restaurant in Jihlava. The aim of this work is to obtain more information about the structure of the business model, strategic planning for a new company, market analysis and the specifics of the process of creating a successful business. One of the main goals is to create a specific business model for a restaurant in Jihlava. It focuses mainly on the nine building blocks of the business model. This is followed by a market analysis, an analysis of the company's strengths and weaknesses. Based on the developed analyzes, possible strategies are developed, which the restaurant can follow in the future.eng
dc.date.accepted2022-06-02
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineEkonomika a managementcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam