dc.contributor.advisor | Rolínek, Ladislav | |
dc.contributor.author | Lang, Rudolf | |
dc.date.accessioned | 2025-03-06T08:43:57Z | |
dc.date.available | 2025-03-06T08:43:57Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.date.submitted | 2022-04-22 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/46405 | |
dc.description.abstract | Tato diplomová práce popisuje vypracování business modelu v oblasti gastronomie, konkrétně restaurace v Jihlavě. Cílem této práce je získat více informací o struktuře business modelu, strategickém plánování pro nový podnik, analýzu trhu a specifika procesu vytvoření úspěšného podnikání. Jedním z hlavních cílů je vytvoření konkrétního business modelu pro restauraci v Jihlavě. Zaměřuje se především na devět stavebních prvků business modelu. Následuje analýza trhu, analýza slabých a silných stránek společnosti. Na základě vypracovaných analýz jsou vypracovány možné strategie, kterými se restaurace může v budoucnosti ubírat. | cze |
dc.format | 75 | |
dc.format | 75 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | business model | cze |
dc.subject | analýza trhu | cze |
dc.subject | SWOT analýza | cze |
dc.subject | business model | eng |
dc.subject | market analysis | eng |
dc.subject | SWOT analysis | eng |
dc.title | Business model začínajícího podniku | cze |
dc.title.alternative | Business model of a starting company | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 64156 | |
dc.description.abstract-translated | This diploma thesis describes the development of a business model in the field of gastronomy, specifically a restaurant in Jihlava. The aim of this work is to obtain more information about the structure of the business model, strategic planning for a new company, market analysis and the specifics of the process of creating a successful business. One of the main goals is to create a specific business model for a restaurant in Jihlava. It focuses mainly on the nine building blocks of the business model. This is followed by a market analysis, an analysis of the company's strengths and weaknesses. Based on the developed analyzes, possible strategies are developed, which the restaurant can follow in the future. | eng |
dc.date.accepted | 2022-06-02 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Ekonomika a management | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |