dc.contributor.advisor | Březinová, Monika | |
dc.contributor.author | Konrádová, Dominika | |
dc.date.accessioned | 2025-03-06T09:04:50Z | |
dc.date.available | 2025-03-06T09:04:50Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.date.submitted | 2022-04-14 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/47116 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá SWOT analýzou Minipivovaru Fakulty zemědělské a technologické Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Práce je rozdělená na dvě části - teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány základní informace o pivovarském odvětví s ohledem na minipivovary a jednotlivé analytické metody v managementu, kterými jsou STEP (PESTLE) analýza, BCG matice, Porterův model pěti sil a SWOT analýza. V praktické části se nachází vyhodnocení SWOT analýzy vybraného minipivovaru, které bude sloužit ke zhodnocení současného stavu minipivovaru. Cílem bakalářské práce je vyhodnotit, v jaké situaci se minipivovar nachází pomocí SWOT analýzy a navrhnout opatření a změny, které by vedly ke zlepšení podniku. | cze |
dc.format | 46 s. | |
dc.format | 46 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Analytické metody v managementu | cze |
dc.subject | SWOT analýza | cze |
dc.subject | minipivovary | cze |
dc.subject | Analytical methods in management | eng |
dc.subject | SWOT analysis | eng |
dc.subject | minibreweries | eng |
dc.title | SWOT analýza vybraného minipivovaru | cze |
dc.title.alternative | SWOT analysis of a selected minibrewery | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 64936 | |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis deals with the SWOT analysis of the Minibrewery of the Faculty of Agriculture and Technology of the University of South Bohemia in České Budějovice. The thesis is divided into two parts - theoretical and practical part. The theoretical part describes the basic information about the brewing industry with regard to minibreweries and individual analytical methods in management which are STEP (PESTLE) analysis, BCG matrix, Porter's model of five forces and SWOT analysis. In the practical part there is an evaluation of the SWOT analysis of the selected minibrewery which will be used to evaluate the current state of the minibrewery. The aim of the bachelor thesis is to evaluate the situation of the minibrewery using SWOT analysis and to propose measures and changes that would lead to the improvement of the company. | eng |
dc.date.accepted | 2022-06-08 | |
dc.description.department | Fakulta zemědělská a technologická | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologická | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |