dc.contributor.advisor | Březinová, Monika | |
dc.contributor.author | Honyszová, Tereza | |
dc.date.accessioned | 2025-03-06T09:04:51Z | |
dc.date.available | 2025-03-06T09:04:51Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.date.submitted | 2022-04-14 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/47118 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá analýzou marketingového mixu Minipivovaru U Stočesů. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou zpracovány poznatky z literárních zdrojů ohledně pivovarnictví a základní informace o minipivovarech. Dále jsou zde popsány jednotlivé složky marketingového mixu 4P a další možné koncepce marketingového mixu. Praktická část se věnuje představení a charakteristice Minipivovaru U Stočesů a analýzou jeho marketingového mixu. Cílem práce je vyhodnotit jednotlivé složky marketingového mixu 4P, porovnat s ostatními minipivovary a navrhnout změny do budoucna, které by vedly ke zlepšení. | cze |
dc.format | 46 s. | |
dc.format | 46 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | marketing | cze |
dc.subject | marketingový mix 4P | cze |
dc.subject | pivovarnictví | cze |
dc.subject | minipivovary | cze |
dc.subject | marketing | eng |
dc.subject | 4P marketing mix | eng |
dc.subject | brewing | eng |
dc.subject | minibreweries | eng |
dc.title | Marketingový mix vybraného minipivovaru | cze |
dc.title.alternative | Marketing mix of a selected minibrewery | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 64938 | |
dc.description.abstract-translated | This bachelor thesis deals with an analysis of the marketing mix of Minibrewery U Stočesů. The work is divided into two parts - the theoretical and the practical part. In the theoretical part are knowledge from literary sources about brewing and basic information about the minibrewing industry are processed. It also describes the individually components of the 4P marketing mix and other possible marketing mix concepts. The practical part describes the introduction and characteristics of minibrewery U Stočesů and the analysis of its marketing mix. The aim of the work is to evaluate the individual components of the 4P marketing mix, compare with other minibreweries and propose changes for the future that would lead to improvements. | eng |
dc.date.accepted | 2022-06-08 | |
dc.description.department | Fakulta zemědělská a technologická | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologická | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |