Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVojtko, Viktor
dc.contributor.authorProkopová, Lenka
dc.date.accessioned2021-11-22T12:39:57Z
dc.date.available2021-11-22T12:39:57Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-05-14
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4950
dc.description.abstractHlavním cílem mé diplomové práce bylo provést analýzu spotřebního a nákupního chování na trhu s masem a masnými výrobky. Na základě této analýzy pak doporučit spotřebitelům výrobky s ohledem na různá stravovací doporučení. Pro sepsání své práce jsem využila studium odborné literatury a sběr sekundárních dat. Sekundární data jsem získala provedením dotazníkového šetření. Z dotazníkového šetření vyplynulo, jaké je v České republice spotřební a nákupní chování na trhu s masem a masnými výrobky. Údaje získané dotazníkovým šetřením jsem zpracovala do grafů, aby byly výsledky přehledné. Grafy jsem slovně ohodnotila. V další části práce jsem se zabývala tím, zda se spotřebitelé řídí stravovacími doporučeními, která se týkají konzumace masa a masných výrobků. S těmito doporučeními jsem porovnala výsledky výzkumu a vytvořila jsem konkrétní stravovací doporučení.cze
dc.format67 s.
dc.format67 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectspotřebitelcze
dc.subjectspotřební chovánícze
dc.subjectnákupní chovánícze
dc.subjectmasné výrobkycze
dc.subjectmasocze
dc.subjectspotřebitelský výzkumcze
dc.subjectconsumereng
dc.subjectconsumer behavioreng
dc.subjectbuying behavioreng
dc.subjectmeat productseng
dc.subjectmeateng
dc.subjectconsumer researcheng
dc.titleSpotřební chování na trhu s masnými výrobkycze
dc.title.alternativeConsumer behaviour on the meat products marketeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag14897
dc.description.abstract-translatedThe main object of my dipoloma work was to analyse consumer's and shopping behaviour on the market with meat and meat products. Then on the basis of this analysis I should recommend products with consideration of various consumable recommendations to product consumers. For making up this work I have used the study of expert literature as well as the collection of secondary sources. I have obtained the secondary sources by carrying out the questionnaire investigation. From this questionnaire investigation the real consumer's and shopping manners on the market with meat and meat products in the Czech Republic emerged. I have compiled the informations acquired by the investigation into graphs so that the results were well-arranged. In addition I have analysed the graphs in words. In the next part of my work I was pursueing whether the consumers follow the consumable recommendations concerning meat and meat products consumption. I have compared these recommendations with the research results and I have formulated a concrete consumable recommendation.eng
dc.date.accepted2010-06-15
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam