dc.contributor.advisor | Pícha, Kamil | |
dc.contributor.author | Bartošovská, Lucie | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:40:53Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:40:53Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.date.submitted | 2010-09-10 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5012 | |
dc.description.abstract | Hlavním cílem práce je zjistit úroveň a formu uplatňování prvků environmentálního managementu v obchodních podnicích s potravinami jak z pohledu zákazníka tak zjištěním aktuální situace v jednotlivých prodejnách obchodních podniků. Identifikovat přístupy šetrné k životnímu prostředí a navrhnout opatření pro obchodní podniky, týkající se ochrany životního prostředí. Práce je založena na analýze primárních dat získaných dotazníkovým šetřením a řízenými rozhovory. V závěru práce jsou uvedeny výsledky a návrh doporučení pro obchodní podniky. | cze |
dc.format | 61 s., 19 s. příloh | |
dc.format | 61 s., 19 s. příloh | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | environmentální management | cze |
dc.subject | společenská odpovědnost | cze |
dc.subject | obchodní podniky s potravinami | cze |
dc.subject | řízené rozhovory | cze |
dc.subject | environmentální aktivity | cze |
dc.subject | environmental management | eng |
dc.subject | corporate social responsibility | eng |
dc.subject | food store | eng |
dc.subject | guided interview | eng |
dc.subject | environmental activity | eng |
dc.title | Uplatnění environmentálních přístupů v obchodních podnicích | cze |
dc.title.alternative | Application of the environmental approaches in commercial enterprises | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 15286 | |
dc.description.abstract-translated | The main purpose of this paper is to determine the level and form of application and elements of environmental management in stores. The paper is based on analysis of primary data got from interviews with operations managers and from answers of questionnaire from customers of stores. The results of paper and concept of measure for food stores are at the close of the paper. | eng |
dc.date.accepted | 2010-10-20 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |