• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Ekonomická fakulta
    • View Item
    •   DSpace Home
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Ekonomická fakulta
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Gastronomie Podhůří Šumavy jako prvek rozvoje cestovního ruchu

    Thumbnail
    View/Open
    Plný text práce (1.406Mb)
    Posudek vedoucího práce (165.9Kb)
    Posudek oponenta práce (167.5Kb)
    Průběh obhajoby práce (14.47Kb)
    Date
    2011
    Author
    Pulkrábová, Adéla
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Bakalářská práce se zabývá stravovacími službami jako jedné ze základních služeb cestovního ruchu v rámci vybrané oblasti Podhůří Šumavy. Cílem bakalářské práce bylo zmapovat zkoumanou oblast z hlediska nabídky stravovacích služeb a realizovat terénní šetření, které bylo provedeno pomocí dotazníků a řízených rozhovorů. Na základě terénního šetření byly vytvořeny návrhy a opatření pro rozvoj stravovacích služeb.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5156
    Collections
    • Ekonomická fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV