Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorDvořák, Vladimír
dc.contributor.authorDudáková, Jana
dc.date.accessioned2021-11-24T14:11:49Z
dc.date.available2021-11-24T14:11:49Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5770
dc.description.abstractHlavním cílem diplomové práce je zjistit prostřednictvím srovnávací analýzy úroveň nabídky stravovacích služeb ve zvolených odbytových jednotkách. Na základě primárních a sekundárních informací stanovit food cost vybraných stravovacích služeb a jeho komparaci s ostatními stravovacími zařízeními. Vedlejším cílem práce je získání celkového přehledu o nabídce vybraných stravovacích zařízení, nákladech na suroviny, způsobu kalkulace, respektive výpočtu food cost a navržení vhodné skladby vybraných stravovacích služeb z pohledu atraktivity a optimálního food cost. Získané poznatky umožní převést vytvořenou nabídku do praxe a aplikovat jako možnou konkurenční výhodu stravovacího zařízení.cze
dc.format82 s.
dc.format82 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectodbytové službycze
dc.subjectgastronomiecze
dc.subjectfood costcze
dc.subjecthotelnictvícze
dc.subjectubytovací službycze
dc.subjectstravovací službycze
dc.subjectserviceseng
dc.subjectgastronomyeng
dc.subjectfood costeng
dc.subjecthospitalityeng
dc.subjectaccommodation serviceseng
dc.subjectfood serviceseng
dc.titleÚroveň vybraných stravovacích služeb ve zvolených odbytových zařízeníchcze
dc.title.alternativeLevels of food services in selected facilitieseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag18590
dc.description.abstract-translatedThe main objective of the thesis is to find out the level of food services in the selected facilities through comparative analysis. On the base of primary and secondary information will be determined the food cost of selected catering services and its comparison with other catering establishments. A secondary goal is to obtain an overall view of the menu in the selected catering facilities, raw material costs, method of calculation, or the calculation of food cost and to design the appropriate structure of selected food services in terms of attractiveness and optimal food cost. Acquired knowledge enables to convert the created menu into practice and apply as a potential competitive advantage of the catering facility.eng
dc.date.accepted2012-06-13
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam