dc.contributor.advisor | Vaněček, Drahoš | |
dc.contributor.author | Kováříková, Markéta | |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T14:13:59Z | |
dc.date.available | 2021-11-24T14:13:59Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-09-07 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5966 | |
dc.description.abstract | Cílem této diplomové práce je provedení analýzy logistického systému podniku, zabývajícího se distribucí masných výrobků a sýrů, a to z hlediska materiálových a informačních toků od nákupu až po dodávky zákazníkům. Na základě výsledků analýzy budou navrženy změny pro zajištění optimalizace celého systému z hlediska úrovně logistických služeb a logistických nákladů. Tato optimalizace se zejména týká možné časové a nákladové úspory, spočívající v novém způsobu obhospodařování interních zdrojů podniku. | cze |
dc.format | 108 s. | |
dc.format | 108 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Logistika | cze |
dc.subject | distribuce | cze |
dc.subject | materiálový a informační tok | cze |
dc.subject | konkurence | cze |
dc.subject | optimalizace | cze |
dc.subject | zákazník | cze |
dc.subject | dodavatel | cze |
dc.subject | sklad | cze |
dc.subject | doprava | cze |
dc.subject | outsourcing | cze |
dc.subject | Logistics | eng |
dc.subject | distribution | eng |
dc.subject | material and information flows | eng |
dc.subject | competition | eng |
dc.subject | optimalization | eng |
dc.subject | customer | eng |
dc.subject | supplier | eng |
dc.subject | store | eng |
dc.subject | transport | eng |
dc.subject | outsourcing | eng |
dc.title | Analýza distribuční logistiky u vybraných potravinářských výrobků | cze |
dc.title.alternative | Analysis of the distribution logistics of selected food products | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 24023 | |
dc.description.abstract-translated | The main aim of the thesis is analysis of the logistic system of the company dealing with distribution of meat and dairy products, from the viewpoint of material and information flow from the point of purchase to the supply to the clients and to try to suggest possibilities of optimalization in order to improve logistic procedures. On the basis of performed analysis is suggested possible change towards the optimalizacion of distribution, which lies in a new way of direction internal sources of the enterprise. | eng |
dc.date.accepted | 2012-10-11 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |