Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠkodová Parmová, Dagmar
dc.contributor.authorMitášová, Jaroslava
dc.date.accessioned2021-11-24T14:14:08Z
dc.date.available2021-11-24T14:14:08Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5974
dc.description.abstractDiplomová práce analyzuje podmínky poskytování služeb v destinaci Českokrumlovsko a Lipensko, dále procesní řízení a tvrdé i měkké faktory managementu v ubytovacích zařízeních ve zvolených oblastech. První část práce se věnuje cíli a metodice práce, dále literární rešerši, kde je vysvětlen pojem cestovní ruch, ubytovací a stravovací služby, volný čas, destinace a nástin organizací působících v cestovním ruchu. Poté následuje vlastní práce, kde jsou nejdříve charakterizovány zvolené destinace, porovnání ubytovacích služeb v daných oblastech z hlediska počtu, kategorie, lůžkové kapacity a doprovodných služeb. Další kapitola se věnuje zhodnocení dotazníkového šetření, na jehož základě, terénním šetření a vlastní zkušenosti byla vybrána ubytovací zařízení jako příklad dobré praxe pro ostatní a s jejich majiteli provedla autorka řízené rozhovory. Na konci práce je uvedena možnost podpory z fondů Evropské unie.cze
dc.format114 s. (190 026 znaků)
dc.format114 s. (190 026 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectCestovní ruchcze
dc.subjectubytovací zařízenícze
dc.subjectdestinacecze
dc.subjectslužbycze
dc.subjectLipenskocze
dc.subjectČeskokrumlovskocze
dc.subjectTourismeng
dc.subjectaccommodationeng
dc.subjectdestinationseng
dc.subjectserviceseng
dc.subjectČeskokrumlovskoeng
dc.subjectLipenskoeng
dc.titleKomparace ubytovacích služeb ve dvou zvolených destinacíchcze
dc.title.alternativeThe comparison of accommodation facilities in two selected destinationseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag24104
dc.description.abstract-translatedThis thesis analyzes the conditions for providing services in the destination Českokrumlovsko and Lipensko, then process control and hard and soft factors in the management of the accommodation facilities in selected areas. First part of this work contains the objectives and the methodology of work, after the bibliographic search, in which is explained the concept of tourism, accommodation and food services, leisure time, destination and an outline of the organizations involved in tourism. Than follow own work, where are characterized selected destination, comparison accommodation services in these areas in terms of number, category, bed capacity and ancillary services. Next chapter is devoted to evaluation of questionnaire on which basis, field investigations and personal experience was selected accommodation as an example of good practice for others and with owners made author controlled interviews. At the end of the work is given the possibility of support from EU funds.eng
dc.date.accepted2012-06-05
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineStrukturální politika EU a rozvoj venkovacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeMichálková, Vladimíra


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam