dc.contributor.advisor | Švec, Roman | |
dc.contributor.author | Semotamová, Petra | |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T14:14:56Z | |
dc.date.available | 2021-11-24T14:14:56Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-09-07 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6012 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského konceptu nové cateringové firmy v Českých Budějovicích. Nejprve byla prostřednictvím sekundárních dat analyzována daná oblast a její potenciál z gastronomického hlediska včetně analýzy konkurence v cateringových službách. Dále byla využita primární data získaná z řízeného dotazování s několika podnikateli a z dotazníkového šetření určené pro firemní klientelu. Na základě všech získaných informací byl vytvořen podnikatelský koncept cateringové firmy "Bohemia Catering" v Českých Budějovicích, včetně finančního plánu a konkrétních návrhů gastronomicko-společenské událostí. | cze |
dc.format | 99 s. | |
dc.format | 99 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Cestovní ruch | cze |
dc.subject | Gastronomie | cze |
dc.subject | Stravovací služby | cze |
dc.subject | Catering | cze |
dc.subject | Gastronomický cestovní ruch | cze |
dc.subject | Společensko-gastronomická událost | cze |
dc.subject | Podnikatelský koncept | cze |
dc.subject | Tourism | eng |
dc.subject | Gastronomy | eng |
dc.subject | Catering services | eng |
dc.subject | Catering | eng |
dc.subject | Gastronomic tourism | eng |
dc.subject | Social-gastronomic event | eng |
dc.subject | Business concept | eng |
dc.title | Podnikatelský koncept cateringových služeb v oblasti jižních Čech | cze |
dc.title.alternative | The business concept of catering in area south Bohemia | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 24440 | |
dc.description.abstract-translated | The diploma thesis deals with the creation of a business concept to catering company in České Budějovice. At first, the chosen area and their potentional of the gastronomic point of view including competitor analysis of catering services were analyzed using secondary sources. In addition, primary sources were obtained with a guided questioning with entrepreneurs and a questionnaire surfy designed for corporate clients. Based on all the fading, the business concept of new catering company "Bohemia Catering" in České Budějovice was assembler, including the financial plan and concrete proposals of gastronomic-society events. | eng |
dc.date.accepted | 2012-10-09 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |