Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠvec, Roman
dc.contributor.authorSemotamová, Petra
dc.date.accessioned2021-11-24T14:14:56Z
dc.date.available2021-11-24T14:14:56Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-09-07
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6012
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského konceptu nové cateringové firmy v Českých Budějovicích. Nejprve byla prostřednictvím sekundárních dat analyzována daná oblast a její potenciál z gastronomického hlediska včetně analýzy konkurence v cateringových službách. Dále byla využita primární data získaná z řízeného dotazování s několika podnikateli a z dotazníkového šetření určené pro firemní klientelu. Na základě všech získaných informací byl vytvořen podnikatelský koncept cateringové firmy "Bohemia Catering" v Českých Budějovicích, včetně finančního plánu a konkrétních návrhů gastronomicko-společenské událostí.cze
dc.format99 s.
dc.format99 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectCestovní ruchcze
dc.subjectGastronomiecze
dc.subjectStravovací službycze
dc.subjectCateringcze
dc.subjectGastronomický cestovní ruchcze
dc.subjectSpolečensko-gastronomická událostcze
dc.subjectPodnikatelský konceptcze
dc.subjectTourismeng
dc.subjectGastronomyeng
dc.subjectCatering serviceseng
dc.subjectCateringeng
dc.subjectGastronomic tourismeng
dc.subjectSocial-gastronomic eventeng
dc.subjectBusiness concepteng
dc.titlePodnikatelský koncept cateringových služeb v oblasti jižních Čechcze
dc.title.alternativeThe business concept of catering in area south Bohemiaeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag24440
dc.description.abstract-translatedThe diploma thesis deals with the creation of a business concept to catering company in České Budějovice. At first, the chosen area and their potentional of the gastronomic point of view including competitor analysis of catering services were analyzed using secondary sources. In addition, primary sources were obtained with a guided questioning with entrepreneurs and a questionnaire surfy designed for corporate clients. Based on all the fading, the business concept of new catering company "Bohemia Catering" in České Budějovice was assembler, including the financial plan and concrete proposals of gastronomic-society events.eng
dc.date.accepted2012-10-09
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam