dc.contributor.advisor | Švec, Roman | |
dc.contributor.author | Průšová, Lucie | |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T14:31:33Z | |
dc.date.available | 2021-11-24T14:31:33Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6388 | |
dc.description.abstract | Předkládaná diplomová práce se zabývá stravovacím úsekem Wellness Hotelu Frymburk. Cílem práce je analyzovat produkt úseku F&B Wellness Hotelu Frymburk, komparace stravovacích zařízení ve vybrané oblasti. Důležitým cílem je také doporučení pro další rozvoj produktu zkoumaného podniku. V rámci diplomové práce bude zjišťována spokojenost zákazníků se stavem aktuálně poskytovaných služeb. Také budou konzultovány názory managementu hotelu na aktuální problematiku. V diplomové práci bude řešena především problematika regionální gastronomie a lidských zdrojů ve stravovacích službách. | cze |
dc.format | 87 stran, 18 stran příloh | |
dc.format | 87 stran, 18 stran příloh | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Wellness | cze |
dc.subject | Wellness Hotel Frymburk | cze |
dc.subject | Lipensko | cze |
dc.subject | F&B úsek | cze |
dc.subject | gastronomie | cze |
dc.subject | Wellness | eng |
dc.subject | Wellness Hotel Frymburk | eng |
dc.subject | Lipensko | eng |
dc.subject | F&B section | eng |
dc.subject | gastronomy | eng |
dc.title | Možnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURK | cze |
dc.title.alternative | Opportunities of development F&B section of WELLNESS HOTEL FRYMBURK | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 28730 | |
dc.description.abstract-translated | The presented thesis deals with food and beverage section of Wellness Hotel Frymburk. The aim of the thesis is to analyze product of food and beverage section of Wellness Hotel Frymburk, comparasion with dining facilities in the selected area. An important goal is also a reccomendation for the further development of the product the studied hotel. Also will be inquired customer satisfaction with the current state of the service provided in this thesis. They will be also consulted on the opinions of management at current issues. In this thesis will be solved particulary the issue of regional gastronomy and employees in food service. | eng |
dc.date.accepted | 2013-06-11 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |