Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠvec, Roman
dc.contributor.authorPrůšová, Lucie
dc.date.accessioned2021-11-24T14:31:33Z
dc.date.available2021-11-24T14:31:33Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6388
dc.description.abstractPředkládaná diplomová práce se zabývá stravovacím úsekem Wellness Hotelu Frymburk. Cílem práce je analyzovat produkt úseku F&B Wellness Hotelu Frymburk, komparace stravovacích zařízení ve vybrané oblasti. Důležitým cílem je také doporučení pro další rozvoj produktu zkoumaného podniku. V rámci diplomové práce bude zjišťována spokojenost zákazníků se stavem aktuálně poskytovaných služeb. Také budou konzultovány názory managementu hotelu na aktuální problematiku. V diplomové práci bude řešena především problematika regionální gastronomie a lidských zdrojů ve stravovacích službách.cze
dc.format87 stran, 18 stran příloh
dc.format87 stran, 18 stran příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectWellnesscze
dc.subjectWellness Hotel Frymburkcze
dc.subjectLipenskocze
dc.subjectF&B úsekcze
dc.subjectgastronomiecze
dc.subjectWellnesseng
dc.subjectWellness Hotel Frymburkeng
dc.subjectLipenskoeng
dc.subjectF&B sectioneng
dc.subjectgastronomyeng
dc.titleMožnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURKcze
dc.title.alternativeOpportunities of development F&B section of WELLNESS HOTEL FRYMBURKeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag28730
dc.description.abstract-translatedThe presented thesis deals with food and beverage section of Wellness Hotel Frymburk. The aim of the thesis is to analyze product of food and beverage section of Wellness Hotel Frymburk, comparasion with dining facilities in the selected area. An important goal is also a reccomendation for the further development of the product the studied hotel. Also will be inquired customer satisfaction with the current state of the service provided in this thesis. They will be also consulted on the opinions of management at current issues. In this thesis will be solved particulary the issue of regional gastronomy and employees in food service.eng
dc.date.accepted2013-06-11
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam