dc.contributor.advisor | Škodová Parmová, Dagmar | |
dc.contributor.author | Korandová, Barbora | |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T14:32:01Z | |
dc.date.available | 2021-11-24T14:32:01Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-09-13 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6412 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce je zaměřena na analýzu podmínek a podpor pro podnikatele při poskytování služeb v Třeboni. Hlavním cílem práce je návrh optimálního podnikatelského záměru pro stravovací zařízení Bistro U Kapra, tedy zanalyzování tržních podmínek, vnitřního prostředí podniku a vypracování kompletní dokumentace s ohledem na cílovou skupinu cykloturistů. Cílem záměru je navázat na zdařilou historii rodinného podniku, vytvořit novou koncepci reagující na aktuální situaci a trendy, současně využít osobní znalost prostředí včetně výstupů z bakalářské práce autorky a to tak, aby podnikatelský záměr mohl být v budoucnu realizován. | cze |
dc.format | 88 s. | |
dc.format | 88 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | cestovní ruch | cze |
dc.subject | podnikatelský záměr | cze |
dc.subject | stravovací služby | cze |
dc.subject | cykloturistika | cze |
dc.subject | regionální gastronomie | cze |
dc.subject | bufet | cze |
dc.subject | Třeboňsko | cze |
dc.subject | tourism | eng |
dc.subject | business plan | eng |
dc.subject | catering services | eng |
dc.subject | area of Třeboň | eng |
dc.subject | cycle tourism | eng |
dc.subject | regional gastronomy | eng |
dc.subject | buffet | eng |
dc.subject | area of Třeboň | eng |
dc.title | Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty | cze |
dc.title.alternative | The business plan of catering facility for cycle tourists | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 29072 | |
dc.description.abstract-translated | The master thesis focuses on the analysis of conditions and subventions for entrepre-neurs in the service sector in Třeboň. The main target of this thesis is to draft a business plan for catering facility Bistro u Kapra, by analyzing the market conditions, the internal business envi-ronment and the elaboration of the complete documentation with regard to the target group, the cycle tourists. The aim is to build on the successful history of the family business, to draft a new conception in reaction on the actual situation by using the per-sonal know-how of the environment as well as to use the findings from the bachelor thesis of the author, so that the business plan can be realized in the future. | eng |
dc.date.accepted | 2013-10-08 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Řízení a ekonomika podniku | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
dc.contributor.referee | Boršovský, Jan | |