Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠkodová Parmová, Dagmar
dc.contributor.authorKorandová, Barbora
dc.date.accessioned2021-11-24T14:32:01Z
dc.date.available2021-11-24T14:32:01Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-09-13
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6412
dc.description.abstractDiplomová práce je zaměřena na analýzu podmínek a podpor pro podnikatele při poskytování služeb v Třeboni. Hlavním cílem práce je návrh optimálního podnikatelského záměru pro stravovací zařízení Bistro U Kapra, tedy zanalyzování tržních podmínek, vnitřního prostředí podniku a vypracování kompletní dokumentace s ohledem na cílovou skupinu cykloturistů. Cílem záměru je navázat na zdařilou historii rodinného podniku, vytvořit novou koncepci reagující na aktuální situaci a trendy, současně využít osobní znalost prostředí včetně výstupů z bakalářské práce autorky a to tak, aby podnikatelský záměr mohl být v budoucnu realizován.cze
dc.format88 s.
dc.format88 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectpodnikatelský záměrcze
dc.subjectstravovací službycze
dc.subjectcykloturistikacze
dc.subjectregionální gastronomiecze
dc.subjectbufetcze
dc.subjectTřeboňskocze
dc.subjecttourismeng
dc.subjectbusiness planeng
dc.subjectcatering serviceseng
dc.subjectarea of Třeboňeng
dc.subjectcycle tourismeng
dc.subjectregional gastronomyeng
dc.subjectbuffeteng
dc.subjectarea of Třeboňeng
dc.titlePodnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturistycze
dc.title.alternativeThe business plan of catering facility for cycle touristseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag29072
dc.description.abstract-translatedThe master thesis focuses on the analysis of conditions and subventions for entrepre-neurs in the service sector in Třeboň. The main target of this thesis is to draft a business plan for catering facility Bistro u Kapra, by analyzing the market conditions, the internal business envi-ronment and the elaboration of the complete documentation with regard to the target group, the cycle tourists. The aim is to build on the successful history of the family business, to draft a new conception in reaction on the actual situation by using the per-sonal know-how of the environment as well as to use the findings from the bachelor thesis of the author, so that the business plan can be realized in the future.eng
dc.date.accepted2013-10-08
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineŘízení a ekonomika podnikucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeBoršovský, Jan


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam