Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠkodová Parmová, Dagmar
dc.contributor.authorKratochvílová, Markéta
dc.date.accessioned2021-11-25T06:34:42Z
dc.date.available2021-11-25T06:34:42Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-09-05
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6863
dc.description.abstractCílem diplomové práce bylo skrze analýzu tržních podmínek v oblasti gastronomie v České republice a analýzu současného resp. budoucího stavu nabídky služeb v oblasti Slow Food zhodnotit možnosti dalšího rozšíření tržního podílu Slow Food v ČR. Předložená literární rešerše poskytuje teoretický vhled do dané problematiky. Následuje zhodnocení současného stavu Slow Food v České republice a prezentace výsledků kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Na základě provedených analýz jsou pak navržena opatření pro další rozšíření trendu Slow Food.cze
dc.format89
dc.format89
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectSlow Foodcze
dc.subjectudržitelný rozvojcze
dc.subjectmarketingcze
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectgastronomiecze
dc.subjectSWOT analýzacze
dc.subjectdotazníkové šetřenícze
dc.subjectSlow Foodeng
dc.subjectsustainable developmenteng
dc.subjectmarketingeng
dc.subjecttourismeng
dc.subjectgastronomyeng
dc.subjectSWOT analysiseng
dc.subjectquestionnaire surveyeng
dc.titleSlow Food a jeho potenciál v České republicecze
dc.title.alternativeSlow Food and its potential in the Czech Republiceng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag32797
dc.description.abstract-translatedThe aim of this thesis was to evaluate the potential for the further market expansion of Slow Food in the Czech Republic through the analysis of the market conditions of gastronomy and the analysis of the present and of the future services in the field of Slow Food. The literature review provides theoretical insight into the issues. Following parts are situation analysis of Slow Food in the Czech Republic and presentation of results of quantitative and qualitative research. The suggestions made reflect the above mentioned facts for extension of Slow Food.eng
dc.date.accepted2014-10-08
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam