Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBřezinová, Monika
dc.contributor.authorAdamíková, Kateřina
dc.date.accessioned2021-11-25T06:34:52Z
dc.date.available2021-11-25T06:34:52Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6876
dc.description.abstractCílem této diplomové práce bylo popsat teoretické poznatky v oblasti podnikové kultury, analyzovat a zhodnotit současný stav podnikové kultury ve zkoumaném podniku - Pivovaru a restauraci U Fleků v Praze. Na základě této analýzy navrhnout zlepšení.cze
dc.format59 s. (85 862 znaků)
dc.format59 s. (85 862 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpodniková kulturacze
dc.subjectdotazníkové šetřenícze
dc.subjectnávrh na změnycze
dc.subjectcorporate cultureeng
dc.subjectquestionnaire surveyeng
dc.subjectproposal to changeseng
dc.titlePodniková kultura ve vybraném podnikucze
dc.title.alternativeCorporate culture in selected companyeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag32896
dc.description.abstract-translatedThe aim of this thesis was to describe the theoretical knowledges in the field of corporate culture , analyze and evaluate the current status of the corporate culture at the company Pivovar a restaurace U Fleků in Prague and on the basis of this analysis. Based on this analyzis was suggested proposal to changes.eng
dc.date.accepted2014-06-02
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam