dc.contributor.advisor | Březinová, Monika | |
dc.contributor.author | Adamíková, Kateřina | |
dc.date.accessioned | 2021-11-25T06:34:52Z | |
dc.date.available | 2021-11-25T06:34:52Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2014-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6876 | |
dc.description.abstract | Cílem této diplomové práce bylo popsat teoretické poznatky v oblasti podnikové kultury, analyzovat a zhodnotit současný stav podnikové kultury ve zkoumaném podniku - Pivovaru a restauraci U Fleků v Praze. Na základě této analýzy navrhnout zlepšení. | cze |
dc.format | 59 s. (85 862 znaků) | |
dc.format | 59 s. (85 862 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | podniková kultura | cze |
dc.subject | dotazníkové šetření | cze |
dc.subject | návrh na změny | cze |
dc.subject | corporate culture | eng |
dc.subject | questionnaire survey | eng |
dc.subject | proposal to changes | eng |
dc.title | Podniková kultura ve vybraném podniku | cze |
dc.title.alternative | Corporate culture in selected company | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 32896 | |
dc.description.abstract-translated | The aim of this thesis was to describe the theoretical knowledges in the field of corporate culture , analyze and evaluate the current status of the corporate culture at the company Pivovar a restaurace U Fleků in Prague and on the basis of this analysis. Based on this analyzis was suggested proposal to changes. | eng |
dc.date.accepted | 2014-06-02 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |