Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorDoležalová, Hana
dc.contributor.authorVoříšková, Andrea
dc.date.accessioned2021-11-25T06:49:54Z
dc.date.available2021-11-25T06:49:54Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-04-17
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/7230
dc.description.abstractCílem této diplomové práce je vymezení základních parametrů obchodní bilance mezi Polskem a ČR v oblasti zemědělsko-potravinářské produkce. Pozornost je zaměřena na posouzení kvalitativní stránky potravin polské provenience, a to zejména ve vztahu k nálezům dozorových orgánů na českém trhu. Práce se zabývá také celkovým agrárním zahraničním obchodem ČR, a to z pohledu teritoriální a komoditní struktury. Je zde charakterizován dovoz potravin z Polska se zaměření na trh s drůbeží.cze
dc.format98 s., 6 s. příloh
dc.format98 s., 6 s. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectkvalita potravincze
dc.subjectbezpečnost potravincze
dc.subjectPolskocze
dc.subjectagrární zahraniční obchodcze
dc.subjectSystém rychlého varování pro potraviny a krmiva.cze
dc.subjectquality of foodeng
dc.subjectfood safetyeng
dc.subjectPolandeng
dc.subjectagrarian foreign tradeeng
dc.subjectRapid Alert System for Food and Feed (RASFF).eng
dc.titlePolské potraviny na českém trhucze
dc.title.alternativePolish foodstuffs on the Czech marketeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag37086
dc.description.abstract-translatedThe aim of this thesis is to define the basic parameters of balance of trade between the Czech Republic and Poland in agri-food production. Attention is focused on assessing qualitative aspects of Polish origin food, especially with the findings of supervisory authorities in the Czech market. The thesis also deals with agrarian foreign trade in terms of territorial and commodity structure. Another issue is the import of Polish food focusing on the market for poultry. Poland joined the awareness of consumers and professionals in connection with undesirable practices negatively affecting food safety.eng
dc.date.accepted2015-06-02
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam