• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • Ostatní publikace
    • Fakulta rybářství a ochrany vod
    • View Item
    •   DSpace Home
    • Ostatní publikace
    • Fakulta rybářství a ochrany vod
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products.

    Thumbnail
    View/Open
    Priborsky(Honzlova)_Maso.pdf (4.087Mb)
    Date
    2020
    Author
    Honzlová, A.
    Čurdová, H.
    Šimek, B.
    Másílko, J.
    Příborský, Josef
    Velíšek, Josef
    Mráz, Jan
    Schebestová, L.
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Článek shrnuje informace z workshopu ,,Sledování kvality masa sladkovodních ryb a výrobků z nich“, který se konal 18. a 19. září 2019 v prostorách zámku Lnáře.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/786
    Collections
    • Fakulta rybářství a ochrany vod

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV