Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorDrsková, Kateřina
dc.contributor.authorPřibylová, Michala
dc.date.accessioned2021-11-25T14:10:39Z
dc.date.available2021-11-25T14:10:39Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-05-02
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/7991
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá tématem "Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením z krajů severní Francie". Práce je rozdělena na dvě hlavní části. Úvodní část je věnována historii a legislativě evropských chráněných označení, včetně podmínek pro přidělení těchto označení. Druhá část obsahuje popis jednotlivých oblastí severní Francie a Valonska, a charakteristiku jednotlivých produktů nesoucích chráněná označení. Součástí bakalářské práce je také rozsáhlejší resumé ve francouzském jazyce.cze
dc.format64 s. (88 767 znaků)
dc.format64 s. (88 767 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectChráněné označení původucze
dc.subjectChráněné zeměpisné označenícze
dc.subjectProtected Designation of Origineng
dc.subjectProtected Geographical Indicationeng
dc.titlePotraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením z krajů severní Francie (Basse-Normandie, Haute-Normandie, Bretagne, Champagne-Ardenne, Alsace, Lorraine, Nord-Pas-de-Calais) a z frankofonní Belgie (Wallonie).cze
dc.title.alternativeProtected designation of origin and protected geographical indication labelled foodstuffs made in northern regions of France (Basse-Normandie, Haute-Normandie, Bretagne, Champagne-Ardenne, Alsace, Lorraine, Nord-Pas-de-Calais)and Wallonia.eng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag24911
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis deals with a topic of "Protected Designation of Origin or Protected Geographical Indication, from northern regions of France and Wallonia". The thesis is divided into two parts. Introductory part presents history and legislation of the european designations, including the requirements for its assignment. The second part includes characteristics of Northern France and Wallonia, and description of protected products. The thesis also involves an extended resume in French language.eng
dc.date.accepted2013-06-19
dc.description.departmentFilozofická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineFrancouzský jazyk pro evropský a mezinárodní obchodcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Filozofická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programFilologiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeProkop, Josef
dc.description.defenceStudentka představila strukturu své práce, metodu jejího vypracování, závěry, k nimž dospěla. Poté si vyslechla oba posudky a vzhledem k tomu, že neobsahovaly žádné podstatné výtky, komise zahájila rozpravu, jejímž předmětem byl hlavně přínos evropského systému označování kvality potravin. Studentka svými reakcemi v rozpravě komisi příliš nepřesvědčila.cze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam