Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorVohralík, Pavelcze
dc.contributor.authorDrozd, Bořekcze
dc.date.accessioned2021-05-05T06:21:29Z
dc.date.available2021-05-05T06:21:29Z
dc.date.issued2020cze
dc.identifier.issn0373-675Xcze
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/800
dc.description.abstractJedná se o třetí díl série popularizačních článků věnovaných lovu kapra obecného ve sportovních revírech spojujících v sobě praktické poznatky ze sportovního lovu s vědeckými poznatky z biologie ryb se zvláštním zřetelem na kapra obecného jako nejpopulárnějšího druhu loveného sportovními rybáři v ČR. Tento díl je věnovaný změnám potravní výběrovosti kapra během sezony, smyslu lovu ryb (kaprů) ve sloupci a z vodní hladiny a stravitelnosti potravy v závislosti na jejím typu.cze
dc.formatp. 36-36cze
dc.language.isoczecze
dc.publisherČeský rybářský svazcze
dc.relation.ispartofRybářství : časopis Českého rybářského svazu, volume 124, issue: 7cze
dc.subjectSportovní rybářstvícze
dc.subjectlov kapracze
dc.subjectpotravní výběrovostcze
dc.subjectstravitelnost potravycze
dc.subjectudržitelný rybolovcze
dc.subjectSport fishingeng
dc.subjectcommon carp catchingeng
dc.subjectfood electivityeng
dc.subjectfood digestibilityeng
dc.subjectsustainable anglingeng
dc.titleDva pohledy na lov kapra (3) Lov z hladiny a rizika spojená s používáním rostlinných návnadcze
dc.title.alternativeTwo points of view on carp fishing (3) Carp fishing from the surface and risks associated with the use of plant baitseng
dc.typearticlecze
dc.identifier.obd43886488cze
dc.description.abstract-translatedThis is the third part of a series of the popularization articles devoted to common carp fishing in open waters that combines practical knowledge of sport fishing with scientific knowledge of fish biology with special regard to common carp as the most popular species caught by sport fishermen in the Czech Republic. This part is devoted to changes in the common carp feeding electivity during season, the meaning fish catching (carp) in the column and from the water surface and the digestibility of food depending on its type.eng
dc.peerreviewedyescze
dc.publicationstatuspostprintcze
dc.relation.publisherversionhttp://www.frov.jcu.cz/files/aktuality/2020/Drozd_lov_kapra_3.dil.pdfcze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam