dc.contributor.author | Vohralík, Pavel | cze |
dc.contributor.author | Drozd, Bořek | cze |
dc.date.accessioned | 2021-05-05T06:21:29Z | |
dc.date.available | 2021-05-05T06:21:29Z | |
dc.date.issued | 2020 | cze |
dc.identifier.issn | 0373-675X | cze |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/800 | |
dc.description.abstract | Jedná se o třetí díl série popularizačních článků věnovaných lovu kapra obecného ve sportovních revírech spojujících v sobě praktické poznatky ze sportovního lovu s vědeckými poznatky z biologie ryb se zvláštním zřetelem na kapra obecného jako nejpopulárnějšího druhu loveného sportovními rybáři v ČR. Tento díl je věnovaný změnám potravní výběrovosti kapra během sezony, smyslu lovu ryb (kaprů) ve sloupci a z vodní hladiny a stravitelnosti potravy v závislosti na jejím typu. | cze |
dc.format | p. 36-36 | cze |
dc.language.iso | cze | cze |
dc.publisher | Český rybářský svaz | cze |
dc.relation.ispartof | Rybářství : časopis Českého rybářského svazu, volume 124, issue: 7 | cze |
dc.subject | Sportovní rybářství | cze |
dc.subject | lov kapra | cze |
dc.subject | potravní výběrovost | cze |
dc.subject | stravitelnost potravy | cze |
dc.subject | udržitelný rybolov | cze |
dc.subject | Sport fishing | eng |
dc.subject | common carp catching | eng |
dc.subject | food electivity | eng |
dc.subject | food digestibility | eng |
dc.subject | sustainable angling | eng |
dc.title | Dva pohledy na lov kapra (3) Lov z hladiny a rizika spojená s používáním rostlinných návnad | cze |
dc.title.alternative | Two points of view on carp fishing (3) Carp fishing from the surface and risks associated with the use of plant baits | eng |
dc.type | article | cze |
dc.identifier.obd | 43886488 | cze |
dc.description.abstract-translated | This is the third part of a series of the popularization articles devoted to common carp fishing in open waters that combines practical knowledge of sport fishing with scientific knowledge of fish biology with special regard to common carp as the most popular species caught by sport fishermen in the Czech Republic. This part is devoted to changes in the common carp feeding electivity during season, the meaning fish catching (carp) in the column and from the water surface and the digestibility of food depending on its type. | eng |
dc.peerreviewed | yes | cze |
dc.publicationstatus | postprint | cze |
dc.relation.publisherversion | http://www.frov.jcu.cz/files/aktuality/2020/Drozd_lov_kapra_3.dil.pdf | cze |