dc.contributor.advisor | Bárta, Jan | |
dc.contributor.author | Přibylová, Marie | |
dc.date.accessioned | 2021-11-26T09:42:06Z | |
dc.date.available | 2021-11-26T09:42:06Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.date.submitted | 2006-04-21 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9064 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Hodnocení obsahu škrobu a dusíkatých látek u odrůd konzumních a průmyslových brambor | cze |
dc.title.alternative | EVALUATION OF STARCH AND PROTEIN CONTENT IN TABLE AND STARCH INDUSTRY POTATOES | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 3220 | |
dc.date.accepted | 2006-05-29 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Zemědělské biotechnologie | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |