Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBárta, Jan
dc.contributor.authorPřibylová, Marie
dc.date.accessioned2021-11-26T09:42:06Z
dc.date.available2021-11-26T09:42:06Z
dc.date.issued2006
dc.date.submitted2006-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9064
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleHodnocení obsahu škrobu a dusíkatých látek u odrůd konzumních a průmyslových bramborcze
dc.title.alternativeEVALUATION OF STARCH AND PROTEIN CONTENT IN TABLE AND STARCH INDUSTRY POTATOESeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag3220
dc.date.accepted2006-05-29
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělské biotechnologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam