Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBárta, Jan
dc.contributor.authorČermáková, Jitka
dc.date.accessioned2021-11-26T09:42:27Z
dc.date.available2021-11-26T09:42:27Z
dc.date.issued2006
dc.date.submitted2006-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9096
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleStudium metod izolace vodorozpustných bílkovin brambor a pšenicecze
dc.title.alternativeSTUDY OF ISOLATION METHODS OF WATER-SOLUBLE PROTEINS FROM POTATOES AND VHEATeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag3263
dc.date.accepted2006-05-29
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělské biotechnologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam