Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor | Bednářová, Dagmar | |
dc.contributor.author | Řezáčová, Eva | |
dc.date.accessioned | 2021-11-26T09:43:10Z | |
dc.date.available | 2021-11-26T09:43:10Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.date.submitted | 2006-04-21 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9153 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Analýza podmínek tvorby klastrů v potravinářském průmyslu | cze |
dc.title.alternative | THE ANALYSIS OF CLUSTER FORMATION WITHIN FOODINDUSTRY | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 3509 | |
dc.date.accepted | 2006-06-02 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
Soubory tohoto záznamu
- Název:
- EF_Rezacova.pdf
- Velikost:
- 1.130Mb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Plný text práce
- Název:
- Rezacova_Eva_v.pdf
- Velikost:
- 467.0Kb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Posudek vedoucího práce
- Název:
- Rezacova_Eva_o.pdf
- Velikost:
- 408.3Kb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Posudek oponenta práce
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam