Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVejsada, Pavel
dc.contributor.authorVobr, Josef
dc.date.accessioned2021-11-19T11:43:56Z
dc.date.available2021-11-19T11:43:56Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-05-04
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/968
dc.description.abstractCílem práce bylo popsat technologii chovu kapra v ČR a zhodnotit vliv krmiv na nutriční složky masa kapra. Pro pokus byli použity sádky rybářství Třeboň a.s. K experimentu bylo použito devět skupin ryb. Osm skupin bylo krmeno upravenými i neupravenými obilovinami. Devátá skupina nebyla přikrmována a byla ponecháná vlivu přirozené potravy. Jako krmiva pro pokus byla použita pšenice, ječmen, žito, triticale. Obiloviny byly zkrmovány v surovém a tepelně upraveném stavu. V bakalářské práci je porovnáváno, které z použitých krmiv nejvíce ovlivnili přírůstek, krmné koeficienty, ukazatele růstu a obsah tuku. Největší změny na kvalitu masa mají tuky. Ostatní nutriční složky rybího masa nejsou tolik ovlivnitelné.cze
dc.format72 s.
dc.format72 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectlipidycze
dc.subjectCyprinus carpiocze
dc.subjectobilovinycze
dc.subjectlipidseng
dc.subjectCyprinus carpioeng
dc.subjectgrainseng
dc.titlePosouzení vlivu výživy kapra obecného (Cyprinus carpio L.) na změnu kvality masacze
dc.title.alternativeThe Assessment of the Impact of Nutrition of Common Carp (Cyprinus carpio L.) to Change the Quality of Meateng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag24924
dc.description.abstract-translatedThe aim of this research was to evaluate the influence of feed on the nutritional components of common carp meat. The experiment was made with nine groups of fish. Eight groups were fed in raw and heated state. The ninth group was not fed and was left to the influence of natural diet. As the feed was used to experiment to wheat, barley, rye, triticale. Grains was fed in raw and heated state. The bachelor theses compares which of applied feed has the biggest influence on growth, food conversion ratio, growth indicators and fat content. The biggest influence on the meat quality has the fat content of applied feed. The rest nutrient components fish meat haven?t such effect.eng
dc.date.accepted2012-06-13
dc.description.departmentFakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-disciplineRybářstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam