Analýza výroby a logistiky ve vybraném podniku potravinářské výroby
Abstrakt
Cílem diplomové práce je na základě analýzy funkčnosti logistického řetězce výroby v potravinářském podniku zabývajícím se výrobou mražených bramborových specialit odhalit nedostatky a navrhnout nová řešení. Práce je zaměřena na logistický řetězec nákupu surovin a logistiku výroby (výrobní linku).
Kolekce
Související záznamy
Zobrazují se záznamy příbuzné na základě názvu, autora a předmětu.
-
Struktura logistických procesů ve výrobním podniku
Koutný, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2015)Disertační práce se zabývá parametry struktury logistických procesů ve výrobním podniku. Strukturou logistických procesů ve výrobním podniku se rozumí logistické procesy a jejich vztahy ve výrobním podniku. Hlavním cílem ... -
Možnosti uplatnění vybraných logistických technologií a metod ve vybraném podniku
Miláček, Vít (Jihočeská univerzita, 2016)Tato bakalářská práce zkoumá možnosti uplatnění vybraných logistických technologií a metod ve výrobním podniku - Meta skladovací technika, s. r. o. Je zaměřena na materiálové a informační toky. V práci jsou využita data ... -
Optimalizace logistického systému Potravinové banky Jihočeského kraje
Bradáčová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2017)Diplomová práce je zaměřena na návrh optimalizace logistického systému Potravinové banky Jihočeského kraje. Hlavním cílem diplomové práce je naleznout optimální řízení oblasti skladování, distribuce, dopravy a dalších ...