Prohlížení Zdravotně sociální fakulta dle předmětu "dairy products"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
Laktózová intolerance a zařazování mléčných výrobků do jídelníčku
(Jihočeská univerzita, 2021)Bakalářská práce s názvem "Laktózová intolerance a zařazování mléčných výrobků do jídelníčku" je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá problematikou laktózové intolerance, vápníkem, pojednává o významu mléka ... -
Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku
(Jihočeská univerzita, 2013)Tato bakalářská práce se zabývá stravovacími návyky u dětí mladšího školního věku. Byl zde stanoven jeden hlavní cíl a to zmapování stravovacích návyků u dětí mladšího školního věku, zahrnující základní doporučené principy ... -
Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
(Jihočeská univerzita, 2014)Tato bakalářská práce se zabývá problematikou mléka a mléčných výrobků ve stravě dětí základní školy a střední školy. Byly stanoveny dva cíle. Prvním byl monitoring informovanosti žáků základní a střední školy. Druhým cílem ...